Setari Cookie-uri

Avon, the Beauty & Business Center si-a deschis portile

Centrul Espress Lahovari s-a transformat pe 14 mai in Avon, the Beauty & Business Center oferind in continuare echipelor Avon de vanzari un spatiu dedicat cursurilor de beauty, sesiunilor demonstrative si teoretice (make-up, ingrijire a tenului si a pielii) sustinute de specialisti Avon si nu numai, dar relansarea sa este marcata prin multe noutati.

Lider in domeniul ingrijirii tenului de peste un secol

Institutul Anew a fost infiintat in 1897. Cu planuri indraznete si ambitioase, si-a dedicat activitatea frumusetii de mai bine de un secol, fiind unul dintre centrele cele mai avansate tehnologic din aceasta industrie.

Rezultatele sunt rodul cooperarii dintre oamenii de stiinta de la Institutul Anew din Suffern – New York si specialistii in biochimie din Europa si Asia. Toate produsele Anew trec prin teste clinice si teste de perceptia consumatorului, de aceea, femeile apreciaza aceste solutii eficiente si inovatoare impotriva imbatranirii tenului.

AVON este prima companie care a folosit tehnologia AHA (alfa-hidroxi-acizi – ce ajuta la procesul natural de exfoliere a stratului de piele moarta), precum si vitaminele A si C in tratamentele anti-imbatranire.

Citește și:

De 20 ani, Anew este brandul in care ai incredere pentru frumusetea ta, iar noi ne mandrim sa fim compania care concentreaza cele mai avansate inovatii stiintifice in cremele tale preferate. Tehnologia din spatele produselor Anew opreste timpul in loc iar varsta nu mai conteaza, doar tineretea zambetului tau. In Romania, 1,5 milioane de femei folosesc produsele Anew si peste 7 milioane de produse Anew au fost vandute in Romania in cei 15 ani de existenta. La nivel global, in fiecare minut sunt vandute cate 160 de produse Anew in toata lumea.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.