Setari Cookie-uri

Primul salon de social hairstyling din Romania sau rosu, alb, galben, negru

Unde tu nici cu gandul nu gandesti, United Colors iti arata un altfel de sofisticare urbana, cum n-ai vazut, nici pe la noi, nici pe la altii. Acolo unde nonconformismul prinde culoare, adica pe Str. Putul lui Zamfir, nr.21, un nou salon si-a deschis oficial usa colorata, marti 15 mai.

Social hairsyle. Suna ciudat? Si inca nu ai vazut tot. Atunci cand pasesti pragul usii colorate, faci cunostinta cu un amalgam de figuri pe pereti, ce par a fi grafitti, si chiar vezi grafitti, cunosti oameni normali, dar cu idei nebune, descoperi singurul spatiu din Romania in care, in timp ce te coafezi, tunzi, iti vopsesti unghiile sau te speli pe cap, vei acumula informatii relevante despre societatea noastra. Aici nu exista reviste glossy, ci carti! Nu exista tablouri cu freze sau femei senzuale, ci mesaje si concepte ce ar trebui sa ne defineasca viata!

Ciprian si Cornel Necula, doi frati tineri antreprenori au decis sa sfideze strada Putul lui Zamfir si sa mai faca un salon fix pe strada cu cele mai multe saloane. Cam sapte. Sa fie curaj? Sa fie tupeu? In plina criza? In ziua in care Guvernul a declarant din nou ca suntem in recesiune?

Citește și:

Conceptul de social hairstyling e diferit. Ne-am cam saturat de mers la coafor si ascultat barfe de genul cine cu cine. Ne dorim ca femeile sa nu mai fie tratate pe post de piti doar pentru ca isi fac unghiile rosii sau isi usuca parul cu feonul. Nu ne place discriminarea de gen, prin urmare United Colors este locul unde femeile sunt si frumoase si destepte, si elegante si profesioniste“, declara Ciprian Necula.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.