Comunicat de Presa

Colgate si Crucea Rosie ofera consultatii stomatologice gratuite pentru elevi din 20 de orase

Pentru prima data, toate produsele si accesoriile reprezentative Lenovo sunt disponibile intr-un singur loc: in centrul Bucurestiului.

Incepand de miercuri, 16 martie, noul Lenovo Exclusive Store, aflat pe Bulevardul Unirii 19 B, le ofera vizitatorilor posibilitatea de a vedea, a atinge si a testa cele mai bune produse Lenovo. Conceput ca un centru al experientei tehnologice, magazinul isi primeste vizitatorii cu prezentari dedicate de produse, cu descrieri detaliate ale tehnologiei personale Lenovo, cu oferte de pret exclusive si consultanta in achizitionare.

“Noul Lenovo Exclusiv Store este pasul pe care il facem catre utilizatori. De astazi va oferim toate conditiile pentru a analiza si a simti tehnologia Lenovo, de a intelege in mod direct experienta folosirii unor dispozitive inteligente si atent construite,” a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Lenovo Exclusive Store este dezvoltat in parteneriat cu Eurosoft Computers. Simultan, se lanseaza si magazinul online www.lenovoexclusiv.ro. “M-am implicat in acest proiect pentru ca este necesar un astfel de magazin pe piata romaneasca de IT. Un alt motiv sunt vanzarile crescute ale Lenovo, cu care avem deja un parteneriat. Lenovo Exclusiv Store este o modalitate eficienta pentru clienti de a vedea si a testa ei insisi produsele Lenovo”, a declarat Costinel Ilie, director general al Eurosoft Computers.

Elevii romani utilizeaza tehnologiile digitale pentru a revolutiona medicina
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: