Setari Cookie-uri

Muzeul Pasiunilor Neterminate

Muzeul Pasiunilor Neterminate ii aduce impreuna pe castigatorii celor mai importante competitii muzicale din Romania: Stefan Stan si Andrei Leonte

Andrei Leonte, castigatorul X Factor ne-a povestit ca se incadreaza perfect in Muzeul Pasiunilor Neterminate pentru ca el frecvent incepe lucruri de care este foarte entuziasmat si, ulterior, le abandoneaza.

Stefan Stan ne-a povestit despre cea mai puternica pasiune a sa - muzica, pasiune care nu ii mai permite sa duca la bun sfarsit toate lucrurile incepute. Solistul ne-a aratat cum stie mai bine ce insemna muzica pentru el, interpretand o varianta unplugged a piesei sale “You give me love”, dar si un cover foarte cunoscut.

Printre vedetele care au expus in muzeu si au fost prezente la inaugurares-au mai numarat: Cabral si Andreea Ibacka, Lucian Mindruta, Ellie White, Mirela Vescan si Mirela Bucovincean.

Cabral si Andreea Ibacka ne-au vorbit despre pasiunile lor neterminate: saxofonul si vioara. In timp ce Andreea ne-a povestit ca timpul nu-i permite sa se mai ocupe cum ar fi vrut de acest talent pe care il are inca din copilarie, Cabral ne-a spus ca dupa sase luni de studiu alte lucruri i-au ocupat timpul.

Citește și:

Cartile sunt pasiunile despre care a vorbit Lucian Mindruta la inaugurarea Muzeului Pasiunilor Neterminate, pasiune pe care a abandonat-o in momentul in care a realizat ca scriitura este exploatata la maxim in prezent.

Alte vedete care si-au expus pasiunile in Muzeul Pasiunilor Neterminate sunt: Zoli Toth, CRBL, Dana Savuica, Sonia Argint – Ionescu si Cristian Samfira.
&nbs

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.