Copiii doneaza pentru copii, cu ajutorul ECCO

Copiii doneaza pentru copii, cu ajutorul ECCO

De Ziua Internationala a copiilor, ECCO ii incurajeaza pe cei care trec pragul magazinelor sale sa doneze pantofii pe care copiii lor nu ii mai poarta

Comunicat de presa

De Ziua Internationala a copiilor, ECCO ii incurajeaza pe cei care trec pragul magazinelor sale sa doneze pantofii pe care copiii lor nu ii mai poarta, in cadrul campaniei caritabile „Copii pentru copii”. Peste 200 de copii aflati in grija asociatiei „Ana si Copiii” din Bucuresti se vor bucura de pantofii adusi in magazinele ECCO pana pe 10 iunie.

Oricine poate dona pantofii ramasi mici copiilor lor, in magazinele ECCO din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Constanta si Cluj-Napoca, intre 18 mai si 10 iunie 2012. Ca o recompensa pentru gestul lor, ECCO ofera o reducere de 10% la cumpararea unei perechi de pantofi din noua colectie ECCO pentru copii. Pantofii donati in timpul campaniei vor fi apoi triati, igienizati si reconditionati.

Donatiile vor merge in final catre copiii aflati sub grija asociatia Ana si Copiii din Bucuresti, care deruleaza programe menite sa impiedice abandonul scolar si familial. Infiintata in urma cu 6 ani, asociatia se ocupa de 250 de copii provenind din familii numeroase, fara posibilitati financiare, din Bucuresti si din zonele limitrofe. Prin programele asociatiei, copiii primesc regulat rechizite, imbracaminte si o masa calda si sunt ajutati la lectii, in timp ce parintii lor sunt consiliati si ajutati sa isi gaseasca slujbe. Mai multe informatii despre programele asociatiei Ana si Copiii se gasesc pe siteul www.anasicopiii.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/anasicopiii.

„Pentru o familie cu multi copii si fara posibilitati materiale, cumpararea unei perechi de pantofi este un adevarat efort. Nu de putine ori, doi frati impart aceeasi pereche de pantofi: unul din ei poarta incaltarile dimineata, la cursuri, iar celalalt frate incalta aceeasi pereche de pantofi dupa-amiaza, cand merge la scoala. Campania ECCO Copii pentru copii este binevenita pentru cei 250 de copii aflati in grija noastra”, spune presedintele asociatiei „Ana si Copiii”, Mihaela Voivozeanu.

Campania ECCO „Copii pentru copii” a ajuns la a patra editie in acest an. Anul trecut, peste 200 de perechi de pantofi au mers la copiii de la Centrul pentru Primire in Regim de Urgenta Timis, Complexul de Servicii Destinate Protectiei Copilului nr. 1 din Cluj, Centrul Pinocchio din Bucuresti, Centrul Maternal Mangalia si Centrul de Primire in Regim de Urgenta Constanta si la copiii din Complexul Bogdanesti din Iasi.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri