Setari Cookie-uri

Antrenorii vedetelor te ajuta sa ai un corp de aratat la plaja in 30 de zile

Valentin Vasile si Robert Dinescu, antrenorii vedetelor World Class, prezinta LIMITLESS Workout, un program de fitness menit sa impinga limitele fizice si psihice la maxim si sa pregateasca corpul de plaja in numai 30 de zile.

LIMITLESS Workout, concept lansat in premiera la WorldClass, este un tip de antrenament cu o complexitate ridicata care necesita un nivel ridicat de efort. Programul consta in opt antrenamente, doua antrenamente a cate o ora pe saptamana menite sa aduca participantii in cea mai buna forma fizica posibila in 30 de zile. Cele opt antrenamente imprumuta miscari din mai multe tehnici de fitness (antrenament cardiovascular HIIT, fusion training, antrenament functional). Scopul imbinarii mai multor tehnici de antrenament este accelerarea metabolismului energetic prin activarea a cat mai multor grupe de fibre musculare, care vor continua sa consume calorii o perioada lunga de timp dupa ce efortul fizic s-a incheiat.

Conceptul este creat sa impinga limitele persoanelor obisnuite deja cu efortul fizic care vor sa treaca la un nou nivel de antrenament si sa aiba maximum de rezultate in minimum de timp.. Conceptul LIMITLESS Workout poate testa limitele fizice chiar si celor mai experimentati sportivi deoarece presupune stimuli fizici foarte diferiti meniti sa imbunatateasca toti cei cinci indicatori de fitness: putere, rezistenta, forta, echilibru, agilitate si coordonare.

Citește și:

Persoanele inscrise in program vor beneficia de o evaluare personala completa, 8 sedinte de antrenament LIMITLESS, un plan alimentar pentru accelerarea arderilor metabolice si prescrierea unui program de antrenament cardiovascular pentru 30 de zile. Programul este conceput pentru a obtine maximum de rezultate posibile in 30 de zile, chiar la timp pentru a-si arata cu mandrie corpul pe plaja.

LIMITLESS Workout este un concept de fitness creat de Valentin Vasile si Robert Dinescu, implementat in premiera de WorldClass Romania. Prima editie a evenimentului va fi implementata in WorldClass Downtown (Calea Victoriei, Hotel Radisson Blu). Membrii celorlalte cluburi vor avea ocazia sa participe la sesiuni demonstrative iar la cerere evenimentul va putea fi organizat si in restul cluburilor WorldClass. Oricine poate participa in program, chiar daca este sau nu membru WorldClass cu conditia sa aiba o stare buna de sanatate.

Citește și:

Despre Valentin Vasile si Robert Dinescu

Valentin Vasile si Robert Dinescu sunt doi antrenori romani de elita, care impreuna cumuleaza peste 22 de ani de experienta in fitness si nutritie sportiva. Fiecare din cei doi antrenori a lucrat cu peste 2000 de persoane pe care le-au consiliat astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp posibil.

Valentin Vasile si Robert Dinescu sunt cunoscuti pentru tehnicile lor avansate de antrenament si rapiditatea cu care creeaza cele mai bune rezultate pentru clientii lor fie ca este vorba de slabire, tonifiere sau crestere musculara. Ambii sunt specializati in antrenamente de o intensitate ridicata care aduc clientilor cu care lucreaza maximum de rezultate.

Valentin Vasile a lucrat cu o serie de vedete precum Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Andreea Raicu, Roxana Ionescu si actorul George Alexandru. Portofoliul de clienti a lui Robert Dinescu include personalitati de top din mediul politic si de afaceri.

Citește și:

Valentin Vasile a publicat o serie de articole de specialitate in publicatii precum Bfresh, Revista VIP, Men’s Health, Prevention, ELLE Man, Harper’s Bazaar, Tabu si este prezent in mediul online pe blogul sau, valentinvasile.ro. Robert Dinescu a publicat sfaturi de antrenament si nutritie pentru Agentia de Presa Mondena, BFresh si revista Unica.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.