Setari Cookie-uri

Gillette Venus ProSkin pregateste zeitele pentru vara

Nu mai exista nicio indoiala: vine vara cea mult asteptata! Gillette Venus ProSkin a fost lansat in Romania pentru a te ajuta sa ai incredere sa-ti etalezi la mare, la soare picioarele ingrijite, cu o piele minunat de catifelata! Gama Gillette Venus ProSkin cuprinde razorul ProSkin Sensitive, aparatul de ras de unica folosinta ProSkin MoistureRich si gelul de ras Venus Satin Care, toate testate dermatologic si aprobate de zeite! Pentru o piele frumoasa si catifelata, demna de o zeita!

Marile podiumuri internationale nu sunt doar surse de inspiratie pentru ceea ce trebuie sa purtam in acest sezon, ci si pentru trendurile in makeup si ingrijire a pielii. Anul acesta, pielea curata, translucida si frumusetea diafana vor straluci pe podiumuri. Ca sa fii in trend trebuie doar sa te asiguri ca respecti principiile de baza ale frumusetii, respectiv ca folosesti constant produsele potrivite pentru tipul tau de piele.

Jennifer Lopez, ambasadoarea mondiala a Gillette Venus, a declarat: „O piele frumoasa are nevoie de ingrijire”. Indiferent cat de incarcat este programul ei, Jennifer isi rezerva intotdeauna timp pentru ingrijirea personala si, in general, face acest lucru chiar la ea acasa. Spre exemplu, ii face mare placere sa-si aplice o masca de picioare care ii curata pielea in profunzime si-apoi sa se relaxeze in cada si sa foloseasca aparatul Gillette Venus ProSkin ca sa se asigure ca, la final, va avea picioare catifelate. Pentru ca trebuie sa-ti faci timp intotdeauna pentru zeita din tine.

Citește și:

Expertii in frumusete ai Gillette Venus stiu ca 60% dintre femei declara ca au pielea sensibila si ca 82% dintre femei se simt inconfortabil cand au senzatia ca pielea lor este uscata. Tocmai din acest motiv, au ajuns la concluzia ca este extrem de important sa acordam mai multa atentie ingrijirii pielii corpului.

Stiinta pielii sensibile

Sunt multe teorii care explica de ce pielea noastra pare tot mai sensibila. Poluarea, stresul, lipsa somnului, hidratarea insuficienta, maturizarea si stilul de viata agitat sunt principalii factori care afecteaza pielea. Oamenii stresati, incordati si obositi sunt mai predispusi sa intre in categoria celor cu piele sensibila - tocmai din acest motiv ar putea sa petreaca ceva timp la spa, yoga sau pur si simplu citind o carte!

Expertul Venus, Claire Girdler, spune: “In timp ce va indepartati firele de par nedorite veti indeparta inevitabil si cateva dintre straturile superioare ale pielii, straturi care, in mod obisnuit, previn pierderea apei care exista in straturile inferioare. Acest lucru va face ca picioarele unei femei care are deja pielea sensibila sa fie uscate. Mai mult, daca nu folositi un aparat de ras potrivit, veti avea tendinta sa apasati mai tare pe el sau sa reveniti cu lama de mai multe ori pe aceeasi suprafata, iar acest lucru va va afecta si mai mult pielea. Noul aparat de ras Gillette Venus ProSkin a fost testat dermatologic si rezolva aceste probleme.”

Citește și:

Gama Gillette Venus ProSkin cuprinde: razorul cu lame inter-schimbabile ProSkin Sensitive, aparatul de ras de unica folosinta ProSkin MoistureRich si gelul de ras Venus Satin Care.

Razorul Gillette Venus ProSkin Sensitive este prevazut cu:

• 5 lame flexibile, cu spatiere redusa intre ele, pentru un ras precis si o senzatie redusa de piele iritata.
• O banda hidratanta, impregnata cu molecule lubrifiante, care ofera un strat protector si un plus de confort in timpul rasului.
• O noua tehnologie Lubrastrip - de 3 ori mai mult lubrifiant pentru o alunecare mai buna.

Gillette Venus ProSkin MoistureRich este primul aparat de unica folosinta, creat special pentru femeile cu pielea sensibila. El este prevazut cu:

• 3 lame inconjurate cu benzi cu gel de ras MoistureRich
• Fiecare banda cu gel contine un amestec din trei ingrediente cremoase (unt hidratant de avocado, de masline, de kokum) ce creeaza un strat de protectie la alunecare, la fiecare trecere a aparatului de ras.
• Parfum de vanilie, frisca si caramel.

Citește și:

Gelul de ras Venus Satin Care are o textura fina, care permite o alunecare cu pana la 35% mai uşoara faţa de formula iniţiala, indepartand riscul taieturilor. Gelul Venus Satin Care este disponibil in variantele Floral Passion (cu note de iasomie, trandafir si orhidee), Sensitive Skin (cu aloe vera) şi Dry Skin (cu unt de shea). Toate variantele de gel conţin mentol şi eucalipt pentru o senzaţie racoritoare a pielii.

Aparatele de ras Gillette Venus Proskin Sensitive si Proskin MoistureRich au fost testate dermatologic de catre femei care sustin ca au pielea sensibila.
&nbs

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.