Setari Cookie-uri

Cumperi extra-ingenios si ai 5 ani garantie de la Beko

De fiecare data cand mergi la shopping, indiferent de ce iti doresti sa cumperi, increderea ta in brand si implicit in calitatea produsului este foarte importanta.

comunicat de presa

Acum, Beko iti da un argument in plus pentru a-ti intari increderea in performantele produselor sale. Astfel, incepand cu luna mai, Beko ofera 5 ani garantie pentru toate modelele de masini de spalat vase si masini de spalat rufe, iar incepand cu 1 iunie, oferta este valabila si pentru modelele de cuptoare electrice si plite electrice incorporabile de la Beko. Extra-garantia este acum disponibila la nivel national, in toate magazinele distribuitoare, la indemana oricarui client Beko.



Produsele Beko care beneficiaza de extragarantia de 5 ani dispun de functii performante, extrem de ingenioase, proiectate special pentru a imbunatati calitatea vietii consumatorilor. Cu un design modern, ergonomic si elegant, electrocasnicele Beko asigura performante deosebite si eficienta in utilizare, raspunzand astfel celor mai variate si exigente gusturi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.