Setari Cookie-uri

Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?

Ivatherm isi invita consumatorii intr-o calatorie alaturi de dermocosmeticele cu apa termala Herculane

comunicat de presa

trender si Ivatherm Romania dau startul campaniei de Word Of Mouth pentru produsele dermocosmetice cu apa termala Herculane. Campania de Word Of Mouth ofera posibilitatea, unui numar de 100 de trenderite sa incerce produse din toate gamele brandului Ivatherm. Fiecare trenderita va participa in campanie alaturi de o femeie speciala din viata ei.

Campania „Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?”

Ivatherm invita trenderitele intr-o calatorie emotionanta alaturi de o femeie draga din viata lor. Poate fi mama, sora, prietena cea mai buna. Poate fi bunica, matusa, poate fi orice femeie speciala, o femeie careia doresc sa-i multumeasca astfel pentru ca face parte din viata lor. O crema Ivatherm devine un mic secret plin de dragoste din intimitatea femeilor care-si impart viata intre ele, inainte de a imparti dragostea pentru o crema.

Citește și:

Ivatherm este dedicat idealului de frumusete prin sanatate, preocupandu-se de ingrijirea pielii sensibile si pastrarea tineretii si prospetimii ei, dincolo de varsta. Produsele Ivatherm, hipoalergenice si sigure, au texturi usoare, potrivite fiecarui tip de ten, parfumuri discrete si elegante. Se gasesc in game diverse, de la cele de tratament, pana la cremele sofisticate ale terapiei anti-ageing. Pentru ca diversitatea gamelor Ivatherm si a produselor este foarte larga, participantele au ocazia sa aleaga doua produse in functie de nevoile proprii ale pielii.

trenderii sunt persoanele care vor sa fie informate cu privire la ce e nou pe piata si care au o placere deosebita in a despica firul in patru in ceea ce priveste produsele sau serviciile care fac parte din viata lor. Ei sunt liderii de opinie din grupul lor de prieteni, oameni obisnuiti care isi impartasesc parerile despre un produs in mod deschis si sincer. Membrii comunitatii trender comunica intotdeauna natural despre produsele incercate in cadrul campaniilor de Word Of Mouth.

Citește și:

Fiecare participanta la campanie impreuna cu partenera aleasa va primi un Beauty Box care va contine trei produse Ivatherm pe care le va testa timp de 4 saptamani.

Perioada de inscriere are loc in perioada 5 iunie – 8 iunie, iar trenderitele invitate in campanie vor folosi produsele timp de 4 saptamani (18 iunie – 8 iulie), tinand cont de modul de utilizare al acestora si le vor face cunoscute prin intermediul retelelor sociale Facebook, Twitter si a blogului personal, forumuri si bineinteles prin intermediul blogulului campaniei.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.