7 Spice si Bacania Veche provoaca jurnalistii la improvizatii pe teme culinare

7 Spice si Bacania Veche provoaca jurnalistii la improvizatii pe teme culinare
Kudika
11 Iunie 2012

Jurnalistii au invatat de la gazda Atelierului, Marius Tudosiei, o multime de trucuri de preparare a painii de casa si au avut ocazia sa redescopere placerea de a inventa retete delicioase, folosindu-se doar de ingrediente de baza, fara aditivi sau alte substante, in afara de cele naturale.

comunicat de presa

7 Spice, liderul pietei de morarit din Romania, si Bacania Veche au lansat o provocare jurnalistilor, organizand Atelierul de Improvizatie Culinara. In cadrul acestuia reprezentantii presei au fost invitati sa-si testeze imaginatia si priceperea in bucatarie, folosind ingrediente sanatoase.

Vedeta Atelierului a fost Faina Grau Intreg de la 7 Spice, din care jurnalistii au preparat atat produse de panificatie (diverse sortimente de paine) cat si de patiserie (biscuiti si fursecuri) descoperindu-i, astfel, proprietatile deosebite.

Faina Grau Intreg este singura faina 100% integrala de pe piata, fiind obtinuta prin macinarea in totalitate a bobului de grau. Pentru ca la obtinerea ei se foloseste o tehnologie inovatoare, aceasta faina este foarte fina, iar produsele realizate cu aceasta sunt pufoase si gustoase.

Faina Grau Intreg de la 7 Spice nu contine aditivi, coloranti, alte substante. Culoarea inchisa se obtine in mod natural, ca urmare a prezentei invelisului bobului de grau in faina. In plus, are un continut bogat in nutrienti si fibre: de 6 ori mai multe fibre, cu 15% mai putine calorii, de 5 ori mai multe vitamine naturale, fața de faina alba obisnuita.

In cadrul Atelierului, 7 Spice a prezentat si o alternativa rapida si lipsita de efort pentru cei mai activi, care tanjesc dupa mirosul si gustul unice ale painii preparate in casa, dar nu au suficient timp pentru a o prepara. Astfel, 7 Spice a prezentat mixurile Yammix - pentru prepararea rapida in casa a painii albe, painii graham si a painii negre cu seminte.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri