Setari Cookie-uri

Cursurile Atelier Paris Make-up Bucuresti: cultiva-ti pasiunea sau transform-o intr-un job

Invata arta machiajului profesionist!

Comunicat de Presa

Au inceput inscrierile la cursurile de machiaj organizate de Atelier Paris Make-up Bucuresti. Sustinute de Paulina Buldumea, cursurile se impart in mai multe module, atat pentru cei care vor sa-si cultive si dezvolte pasiunea in scop personal cat si pentru cei care vor sa-si transforme pasiunea intr-un job, devenind Make-up Artist profesionist.

Cursurile sunt predate de Paulina Buldumea, o cunoscuta make-up artista profesionista din tara, o adevarata sursa de inspiratie pentru cei cu care lucreaza.

Paula Buldumea si-a inceput cariera in adolescenta, sub indrumarea artistului Serghei Kluchnikov. Talentul si indemanarea, pasiunea si inspiratia nativa au fost cultivate si dezvoltate de-a lungul timpului cu ajutorul celor mai buni profesori ai seminariilor si cursurilor de specialitate pe care le-a urmat in Rusia, Londra, Italia si Ucraina.

Citește și:

Daca cursurile de automachiaj te ajuta sa te exprimi estetic mult mai bine, sa iti scoti in evidenta frumusetea si sa iti ascunzi micile imperfectiuni, cursurile de specializare te initiaza in arta machiajului profesionist, te invata sa combini culori pentru a obtine efecte senzationale fie ca este vorba despre machiajul de film, teatru, tv sau fashion.

Echipa de specialisti ai scolii Atelier Paris Make-up Bucuresti utilizeaza produse de cea mai buna calitate, din gama cunoscuta si folosita la nivel global de catre make-up artistii profesionisti, Make-up Atelier Paris.

Make-up Atelier Paris este o companie de referinta in domeniul artei machiajului profesionist la nivel global, fondata in anul 1986 de catre vestita Hélène Quille.

Featured foto by AntonenkoS via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.