Setari Cookie-uri

Noile produse de la AVON te ajuta sa devii cel mai mare suporter al suporterului tau!

Vara lui 2012 este o vara sportiva, de la Campionatul European de Fotbal pana la Jocurile Olimpice, sportul este in lumina reflectoarelor.

Comunicat de presa

Vara lui 2012 este o vara sportiva, de la Campionatul European de Fotbal pana la Jocurile Olimpice, sportul este in lumina reflectoarelor, iar AVON se alatura femeilor si le sustine in momentele de grea incercare care urmeaza in acest sezon.

Campionatul European de Fotbal este perioada in care majoritatea barbatiilor sunt cuprinsi de febra meciurilor si nu mai acorda aceeasi atentie iubitelor, asa cum le-au obisnuit pana acum. Demult apuse zilele in care erau acolo sa te ajute cu obiectele depozitate pe cele mai inalte rafturi, demult apuse dupa-amiezele de mers la cumparaturi cand puteau fi incredintati sa te ajute la alegerea rochiei perfecte, adio micutelor rasfaturi cu care te asteptau acasa dupa o zi lunga de munca – acum meciurile de fotbal le vor capta toata atentia. Insa ce metoda mai buna de a-i arata ca si tu ii esti alaturi asa cum iti este el in restul anului decat prin a-ti sustine cu pasiune suporterul?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.