Setari Cookie-uri

Calea Dorobanti 126, noua adresa Victoria 46

Victoria 46, magazinul multibrand amplasat pe Calea Victoriei, va avea incepand din iunie o noua adresa: Calea Dorobanti, nr 126.

Stilul abordat este unul minimalist si integreaza piese din celebrele colectii Moroso, create de designerul Ron Arad si alese cu exigenta specifica unui perfectionist, asa cum este arhitectul Marius Calin, responsabil de proiect. Marius Calin, partener la biroul de arhitectura ZIP&BDX Studio, are in portofoliul sau numeroase proiecte importante dezvoltate atat la nivel national, cat si international. IBM, United Airlines sau Lincoln Properties sunt doar cateva dintre companiile cu care arhitectul a colaborat in SUA.

Schimbarea locatiei este doar urmatorul punct din planul strategic de dezvoltare al brandului. Victoria 46 a demonstrat de-a lungul timpului cum un nume poate deveni renume, fiind un brand asociat cu high fashion indiferent de adresa.

„Probabil cei mai multi se vor intreba daca ne vom schimba numele avand in vedere ca noua adresa este pe Calea Dorobanti, insa raspunsul este cat se poate de simplu: Victoria 46 este deja un brand important pe piata de high fashion din Romania care si-a creat un renume independent de locatie. Avem un plan de dezvoltare pe termen lung, iar pentru ca acesta sa fie realizabil aveam nevoie de un spatiu mult mai mare, pe care noua locatie ni-l ofera. In plus, noua adresa este mult mai accesibila clientilor nostri si beneficiaza de o parcare mult mai generoasa.” , a declarat Andreea Altay, Executive Board Member, High Fashion Concept.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.