Setari Cookie-uri

Noua editie estivala Heidi SummerVenture

Descopera aventura simturilor care te trimite in excursii de vis!

Heidi invita consumatorii sa intampine zilele toride de vara cu aromele racoritoare ale noilor sortimente SummerVenture, create dupa un concept inovativ ce aduce mai aproape de iubitorii de ciocolata senzatiile exotice ale Amazonului, Caraibelor si ale Coastei de Azur

Intensitatea ciocolatei amarui Heidi SummerVenture Amazon te transpune direct in jungla amazoniana, inundandu-ti simturile cu aromele nucilor de Brazilia amestecate cu ingrediente surprinzatoare precum lime-ul si maracuja.

Heidi SummerVenture Carribean te invita la o calatorie intr-un taram exotic, parfumata de aromele nucii de cocos, ale bananei si ananasului. Pentru a asorta perfect aceste ingrediente, ciocolata alba din noua Heidi SummerVenture Carribean te indeamna la relaxare si buna dispozitie.

Heidi SummerVenture Côte d’Azur te transpune in mijlocul unei plimbari romantice, sub clar de luna, pe tarmul Mediteranei. Un rasfat de ciocolata cu lapte, amestecata cu lamaie, migdale si portocala rosie, Heidi SummerVenture Côte d’Azur recreeaza farmecul romantic al Nisei.

Citește și:

Heidi Chocolat inseamna, in primul rand, inovatie iar noua gama estivala SummerVenture este un exemplu concludent in acest sens. Vrem sa ii facem pe consumatorii Heidi sa traiasca experiente nemaiintalnite si, in acest sens, mixul exotic si curajos de ingrediente alaturi de reteta premium a ciocolatei Heidi reprezinta promisiunea noastra pentru acestia pe perioada verii” a declarat Ioana Suciu, Marketing Director Heidi Chocolat.

Pentru a oferi iubitorilor de ciocolata cu pasiuni exotice o experienta estivala completa, Heidi SummerVenture ii recompenseaza pe acestia cu vacante inedite, prin campania „Excursiile Verii”. Astfel, acestia pot calatori alaturi de cineva drag, catre destinatii fascinante precum Sao Paolo (Brazilia), Varadero (Cuba) și Nisa (Franța). Campania este realizata in parteneriat cu compania Swiss International Airlines, iar inscrierile se desfasoara pe site-ul www.excursiile-verii.ro, in perioada 1 mai -31 august 2012. In afara celor 3 vacante exotice, participantii pot castiga, lunar, accesorii de vacanta, precum trollere, rucsacuri de picnic sau rame foto digitale.

Citește și:

Destinatiile de vacanta oferite de catre Heidi Chocolat ca premii in campania „Excursiile Verii” implinesc, de altfel, aspiratiile romanilor in ceea ce priveste planurile de vacanta. Conform unei cercetari online desfasurate in luna aprilie a acestui an, la cererea Heidi Chocolat, peste 80 % dintre romani au planuri de vacanta pentru vara aceasta, fie pe litoralul romanesc, fie intr-o zona montana din interiorul tarii. In topul destinatiilor de vacanta in care romanii isi petrec, de cele mai multe ori, concediul de vara se afla litoralul romanesc (30%), statiuni montane (24.3%), dar si tari din Europa Latina precum Spania, Portugalia sau Italia (12,4%).

Desi isi petrec majoritatea vacantelor in Romania, visele de calatorie ale romanilor se indreapta catre insule exotice precum Caraibe sau Tahiti (45.4%), tari din Orientul Indepartat si Mijlociu (21.25%) sau din Asia de Sud Est precum Malaezia, Thailanda sau Indonezia (8.7%).

Citește și:

„In mod traditional, consumul de ciocolata pe perioada verii scade in favoarea unor tipuri diferite de desert, precum inghetata sau iaurtul din fructe dar suntem siguri ca Heidi SummerVenture va castiga inima si preferintele consumatorilor romani datorita mixului racoros de ingrediente folosite. Mai mult decat atat, pentru ca Heidi SummerVenture a fost creata pornind de la concept extrem de aspirational, am vrut sa ii recompensam pe consumatorii nostri cu experiente unice, precum excursii in destinatiile exotice ce ne-au inspirat atunci cand am creat noua gama estivala” a declarat Ionut Baragan, Product Manager Heidi Chocolat.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.