Setari Cookie-uri

Guess Who vrea sa transforme Romania in locul potrivit pentru copiii pasionati de tehnologie

Guess Who sustine Tech School, cel mai mare proiect de tehnologie dedicat copiilor atrasi de domeniul high-tech, prin care acestia vor transforma tehnologia in pasiune si vor putea sa isi vada ideile transpuse in realitate.

Guess Who este imaginea perfecta pentru proiectul Tech School deoarece demonstreaza celor mici ca orice drum spre succes trebuie sa plece de la pasiune, hranita cu imaginatie. Asta isi propune Tech School – sa ofere generatiilor actuale sansa de a-si urma imaginatia, de a-si vedea ideile transformate in realitate. Pe scurt, sansa de a contura viitorul. Platforma lansata de UPC este laboratorul in care copiii si tinerii construiesc azi viitorul. Tech School este un proiect inovator, care continua seria initiativelor educationale ale UPC, iar scopul principal este de a le da o sansa copiilor si tinerilor sa isi urmeze visurile, sa capete incredere in fortele proprii si in puterea lor de a schimba ziua de maine.„– declara Ariana Badin, Director Comunicare, Marketing si PR, UPC Romania.

Cele trei arii in care copiii si tinerii vor putea inscrie idei de proiecte sunt robotica, astronomia si programarea, esentiale pentru carierele viitorului. Pentru fiecare dintre cele trei zone, Tech School ofera indrumare, cu sprijinul unor specialisti precum Adrian Stoica - Advanced Robotics Research la NASA/JPL - in calitate de Advisor Tech School sau Aurora Simionescu - Einstein Research Fellowship din partea NASA in cadrul Universitatii Stanford -in calitate de Mentor Tech School.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.