Comunicat de presa

Idei de cadouri pentru iubitorii de cafea

“Tinerii isi doresc sa incerce ceva nou in fiecare zi, sa aiba parte de experiente cât mai diverse si dinamice pentru a invinge plictiseala. De aceea, lansam un nou sortiment in segmentul de Frappe: NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia - un produs unic in categoria mixurilor de cafea, care raspunde gusturilor tot mai variate ale consumatorilor, fiind un aliat perfect pentru zilele toride de vara.”, declara Andreas Kouroumalis, Beverages Business Manager Nestle Romania.

Indiferent când alegi sa bei un pahar de cafea NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia este o modalitate simpla si rapida de revigorare pentru orice moment.

“Vara inseamna distractie si intâlniri zilnice cu prietenii pentru a discuta planurile de vacanta sau a pune la cale urmatoarea petrecere. Iar un pahar de cafea NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia este solutia perfecta pentru a petrece mai mult timp impreuna si a ne binedispune in fiecare zi, fiind in acelasi timp o bautura delicioasa.”, afirma Sinziana, 23 de ani, studenta.

Ia un pliculet de NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia si adauga 150 ml apa rece pentru a obtine o bautura perfecta. Adauga si doua-trei cuburi de gheata atunci când simti nevoia sa bei o cafea extrem de racoritoare in zilele calduroase de vara.

NESCAFE Frappe cu gustul sau de 3 ori bun va da tonul unei veri in care plictiseala nu isi are locul!

NESCAFE 3in1: Cum pot castiga cinci prieteni un premiu cat mai mare?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: