Setari Cookie-uri

Old things, New Party!

Daca va este dor de o petrecere intr-un spatiu inedit, este bine de stiut ca Mobelle Antiques sarbatoreste in stil american Ziua Independentei, miercuri, 4 Iulie.

Despre Mobelle Antiques va spunem ca este un concept store dedicat iubitorilor de Vintage and Flea Market. Independence Day, Fourth of July, va e sigur cunoscuta. Daca ati ascultat vreodata Born in The U.S.A., daca vreti sa va racoriti intr-o seara de vara cu o limonada rece si aromata, daca va este pofta de placinta cu mere si cupcakes, treceti pe lista de TO DO “Old things, New Party!”, o petrecere in stil american.

Si pentru ca Mobelle Antiques este in cautare de comori, la petrecere poti veni insotit nu numai de prietenii tai, ci si de un obiect pe care vrei sa-l vinzi. Spiritul de afacerist este la el acasa.

Petrecerea va avea loc miercuri, 4 Iulie, incepand cu orele 20:00 la Mobelle Antiques, Str. Ion Minulescu, Nr.60-62, intrarea din Str. Morilor.

Dress code: american style

Mobelle Antiques este concept store inedit dedicat iubitorilor de frumos care merge dincolo de un simplu magazin de antichitati. Atmosfera unui Vintage and Flea Market este recreata intr-un spatiu cu un design interior aparte datorita obiectelor unicat, pieselor antichizate, colectiilor de antichitati, cat si a lucrurilor handmade.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.