Comunicat de presa

De 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni este cel mai tare mall de joaca

AFI Palace Cotroceni a lansat campania de vara “Fii MEGA Fashion si te trimitem in vacanta” desfasurata in perioada 5 iulie – 15 august adresata tuturor pasionatilor de shopping care vor avea ocazia de a castiga saptamanal o vacanta in Grecia.

Toti vizitatorii centrului comercial care vor veni in perioada 5 iulie – 15 august la biroul de informatii din zona patinoarului cu bonul de cumparaturi in valoare de minimum 200 lei emis in ziua curenta pot castiga, prin extragere saptamanala, un sejur de doua persoane in Grecia. Participantii campaniei vor fi recompensati cu o inghetata pentru fiecare bon adus.

Extragerea saptamanala va desemna un castigator al marelui premiu – o excursie in Grecia, prin tragere la sorti, in ziua de joi a fiecarei saptamani de campanie.

“Campania isi propune sa le ofere clientilor un motiv in plus pentru a veni in AFI Palace Cotroceni in urmatoarea perioada, profitand totodata de reducerile de sezon extrem de avantajoase ce pot ajunge si pana la 50% din pretul initial”, a declarat Israel Vizel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni.

Un participant la campanie are dreptul la un numar de taloane egal cu numarul bonurilor de cumparaturi valide, in valoare de minimum 200 lei.

Cumparaturi exclusiv acceptate: produse de imbracaminte, produse cosmetice, bilete avion si genti de voiaj. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.aficotroceni.ro.

Fossil deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: