Setari Cookie-uri

Profita de reducerile de vara din Bucuresti Mall si Plaza Romania si castigi premii garantat!

S-a dat startul reducerilor de sezon!

Comunicat de presa:

Bucuresti, 12 iulie 2012 – Vara vine cu oferte incendiare! Perioada mult asteptata de sales a Inceput oficial la 1 iulie, iar Bucuresti Mall si Plaza Romania au ales sa rasplateasca fidelitatea clientilor printr-o serie de mecanisme speciale de premiere, care adauga si mai multa atractivitate reducerilor substantiale practicate de comercianti.

In goana dupa cele mai hot piese vestimentare ale sezonului, Bucuresti Mall si Plaza Romania isi intampina clientii cu reduceri si premii de senzatie! In perioada 13 iulie - 26 august se lanseaza campania de reduceri de vara, cu premii zilnice, preturi atractive si discounturi care vor ajunge pana la 70%.

Bucuresti Mall pregateste fashionistelor premii de cate 200 de euro pentru fiecare bon de cumparaturi in valoare de 250 de lei. Extragerea zilnica va oferi norocosilor inca un motiv sa se bucure de shopping pana in toamna.

Citește și:

In Plaza Romania vara este avantpremiera pentru o toamna care se anunta extrem de incitanta pentru trendsetteri.Cumparaturile in valoare de 200 de lei garanteaza un voucher de shopping de 50 lei, ce va putea fi utilizat In perioada 1-30 septembrie 2012 pentru noile colectii dedicate sezonului urmator.

shopping

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.