Setari Cookie-uri

Bucuresti Mall - s-a deschis noul magazin PopUp al MAC COSMETICS

Brandul de make-up preferat al vedetelor in Bucuresti Mall!

Comunicat de presa:

Bucuresti Mall, primul centru comercial din Romania, anunta deschiderea unui nou magazin de produse cosmetice, Make up Art Cosmetics (M•A•C), unul dintre brand-urile preferate ale vedetelor de la Hollywood in materie de machiaj. Magazinul este al doilea din Bucuresti si este situat la parterul centrului comercial, pe o suprafata de 75 de metri patrati.

Magazinul concept - editie limitata este un mix de moda, fantezie si orginalitate, prezentand caracteristicile brand-ului intr-o atmosfera aparte, city glam.

”M.A.C este un brand care mizeaza pe originalitate si inovatie. Noul magazin Pop Up din Bucuresti Mall, cu editii limitate, oglindeste viziunea noastra intr-un design versatil si urban. Si suntem convinsi ca a fi in centrul capitalei este un ingredient de success al strategiei de dezvoltare si de apropiere fata de clientii nostri”, a declarat Marina Saon, Country Manager, Estée Lauder Romania.

Citește și:

”Nu este un secret ca produsele M•A•C sunt printre preferatele doamnelor atunci cand vine vorba despre un machiaj impecabil. De aceea ne bucuram sa devenim gazda unui magazin inedit al M•A•C COSMETICS care va completa oferta de branduri din Bucuresti Mall”, sustine Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

sursa foto: shutterstock.com

Cosmeticele M.A.C, create pentru make-up artisti si dedicate machiajului profesionist, au putut fi admirate in ultimii 20 de ani pe cele mai faimoase catwalk-uri din lume, dar si in peliculele micului ecran. Acum, fascinatia M.A.C. este posibila pentru toti cei interesati de un machiaj de calitate sub motto-ul “All races, all sexes, all ages” care inglobeaza atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale.

Citește și:

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, avand in portofoliul sau proiecte de retail, residence si cladiri de birouri. Printre realizarile Anchor Grup in Romania se numara Bucuresti Mall si Plaza Romania, dar si Shopping MallDova, centru comercial deschis in Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul orasului si un cinematograf, Movieplex. Valoarea totala a investitiilor se ridica la circa 250 milioane euro, continuandu-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.