Setari Cookie-uri

NIVEA Creme Zodiac: Secretul pielii catifelate e scris in stele

Tie ce crema ti se potriveste?

Fie te relaxeaza sau te binedispune sa-ti citesti horoscopul zilnic, fie te pasioneaza tot ceea ce inseamna previziunile astrale si esti mereu la curent cu toate informatiile legate de zodia ta, NIVEA Creme iti face un cadou de suflet prin colectia in editie limitata NIVEA Creme Zodiac. Poti alege cutia decorata cu zodia ta sau iti poti ferici prietenele daruindu-le un cadou original, personalizat. Grabeste-te, nu le vei gasi in magazine decat pentru o perioada limitata de timp!

In variante de 30 sau 75 ml, NIVEA Creme Zodiac te va insoti pretutindeni, amintindu-ti de caracteristicile zodiei tale si hranindu-ti pielea cu necesarul de ingrediente hidratante ori de cate ori ai nevoie.

NIVEA Creme, aliatul tau dintotdeauna cand vine vorba de rasfatul suprem pe care i-l poti darui pielii tale, iti hidrateaza intensiv fiecare particica a corpului, lasandu-ti pielea proaspata, catifelata si fina la atingere. Sustine functia de bariera protectoare a pielii, are o textura speciala care formeaza o pelicula protectoare atunci cand este aplicata, iar lipidele naturale pe care le contine intaresc sistemele naturale de protectie a pielii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.