Setari Cookie-uri

Un look indraznet de la PANDORA!

O colectie speciala de bijuterii!


Comunicat de presa

PANDORA implineste in septembrie un an pe piata de bijuterii din Romania! Cu aceasta ocazie, am pregatit o promotie irezistibila! La bijuterii in valoare de 299 RON, vei primi cadou o bratara in valoare de 259 RON.

PANDORA va asteapta in magazine cu bijuterii noi din colectia de toamna, in care este invocata longevitatea animal print-urilor. Modele inovatoare sunt prezentate pe podiumurile de moda internationale in sezonul toamna - iarna.

Noua gama PANDORA de talismane din sticla de Murano este perfecta pentru a adauga putin curaj feminin lookul-ului tau. Noua colectie este decorata cu modele recunoscute ale animalelor salbatice: petele geometrice caracteristice girafei, culorile in doua tonuri ale leopardului, dungile monocrome unice ale capricioasei zebre, liniile parca pictate ale puternicului tigru si petele ingalbenite ale pitonului cu sange rece sunt imortalizate in noua colectie de talismane din sticla de Murano.
Invocand un look puternic, talismanele finisate manual sunt modul perfect prin care puteti imblanzi salbaticia. Va asteptam sa descoperiti noua colectie in magazinele PANDORA si pe www.pandora.net.

Citește și:

Despre PANDORA

pandora bijuterii

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.