Un look indraznet de la PANDORA!

Un look indraznet de la PANDORA!
Kudika
30 August 2012

O colectie speciala de bijuterii!


Comunicat de presa

PANDORA implineste in septembrie un an pe piata de bijuterii din Romania! Cu aceasta ocazie, am pregatit o promotie irezistibila! La bijuterii in valoare de 299 RON, vei primi cadou o bratara in valoare de 259 RON.

PANDORA va asteapta in magazine cu bijuterii noi din colectia de toamna, in care este invocata longevitatea animal print-urilor. Modele inovatoare sunt prezentate pe podiumurile de moda internationale in sezonul toamna - iarna.

Noua gama PANDORA de talismane din sticla de Murano este perfecta pentru a adauga putin curaj feminin lookul-ului tau. Noua colectie este decorata cu modele recunoscute ale animalelor salbatice: petele geometrice caracteristice girafei, culorile in doua tonuri ale leopardului, dungile monocrome unice ale capricioasei zebre, liniile parca pictate ale puternicului tigru si petele ingalbenite ale pitonului cu sange rece sunt imortalizate in noua colectie de talismane din sticla de Murano.
Invocand un look puternic, talismanele finisate manual sunt modul perfect prin care puteti imblanzi salbaticia. Va asteptam sa descoperiti noua colectie in magazinele PANDORA si pe www.pandora.net.

Despre PANDORA

pandora bijuterii

PANDORA concepe, produce si comercializeaza bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preturi accesibile. Bijuteriile PANDORA se vand in peste 65 de tari din sase continente prin cele 10.000 de puncte de vanzare, incluzand in jur de 700 de concept stores. Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 5.300 de angajati in intreaga lume, dintre care 3.600 in Gemopolis, Tailanda, unde sunt fabricate bijuteriile. PANDORA este listata pe bursa NASDAQ OMX Copenhaga, in Danemarca. In 2011, veniturile totale ale PANDORA s-au ridicat la 6,7 miliarde DKK (aproximativ 893 milioane euro). Pentru informatii suplimentare, vizitati www.pandoragroup.com.

pandora bijuterii

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri