Setari Cookie-uri

1+1 GRATIS la Jeans, o promotie New Look

Promotie de la New Look!

Colectia Denim New Look a fost special creata pentru a pune in evidenta formele feminine, din materiale placute la atingere, pentru un plus de confort. Colectia aduce fanelor modele diferite, disponibile in diferite culori, pentru o libertate de alegere mai mare.

Recomandarea New Look - Bucurati-va de Denim!

Despre New Look:

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Marea Britanie, este prezent in Romania cu o retea de 7 magazine in: Bucuresti - Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanta - Maritimo Shopping Center, Oradea - Oradea Shopping City, Craiova - Electroputere Parc si Iasi - Palas Iasi.

Dupa ce s-a consacrat ca marca numarul unu de imbracaminte si accesorii pentru femei cu varsta de pana in 35 de ani din Marea Britanie, New Look si-a propus sa cucereasca “fashionistele” din Romania prin colectii fabuloase la preturi accesibile.

Citește și:

Marca isi propune sa atraga entuziastii modei cu noi interpretari ale tendintelor, reinnoind colectiile la fiecare sase saptamani si introducand peste 200 de noi produse in fiecare saptamana.
Moda in cel mai rapid mod!

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.