Setari Cookie-uri

Intra in Clubul Dove si ai parte de premii speciale

Dove incurajeaza femeile sa fie increzatoare.

Comunicat de presa:

Dove crede ca orice femeie are dreptul la frumusete si fericire. Frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa, catifelata, si cu un par minunat, pe care orice femeie le poate avea printr-un ritual de ingrijire zilnica.

Dove incurajeaza femeile sa fie increzatoare, sa isi aleaga produsele de ingrijire potrivite, ce le vor ghida spre descoperirea frumusetii lor adevarate.

Clubul Dove (www.doveclub.ro) a fost creat in spiritul acestui ritual de ingrijire zilnica pentru a rasplati consumatoarele Dove cu premii speciale pentru fidelitatea, aprecierea si increderea lor in produsele Dove. Pe baza produselor Dove achizitionate si a activitatilor desfasurate in Club, membrii Clubului pot castiga garantat diverse premii: seturi Dove pentru baie (halat, papuci si prosop), genti elegante, portofele sau seturi de bijuterii.

Citește și:

Pentru a intra in posesia premiilor tot ce trebuie sa faci este sa aduni cat mai multi ”porumbei” (cumparand produse Dove si participand la diferitele activitati desfasurate in Club). Gasesti mai multe detalii aici: http://doveclub.ro/cum-functioneaza/

Dove

Patru dintre cei peste 400 de castigatori de pana acum au impartasit cu noi din experienta lor:

”Am fost incantata de ideea de a face parte din Clubul Dove, locul unde produsele Dove preferate iti pot aduce premii minunate! Voi continua sa adun porumbei, deoarece imi doresc sa castig si o pereche de cercei.” Cristina Manta (Bucuresti)

”Fiind o consumatoare fidela a produselor Dove, m-am inscris in Club si am fost recompensata pana acum cu doua premii: setul de baie si portmoneul Wonder Cherish. Folosesc cu mare drag produsele Dove in ritualul de ingrijire zilnica. In calitate de mama a unui copil de 8 luni, sunt incantata de faptul ca bebelusul meu accepta foarte bine mirosul discret al lotiunilor de corp Dove, comparativ cu alte produse”. Doina Atodiresiei (Pitesti)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.