Setari Cookie-uri

2 Master Chefi din Bangkok aduc savoarea thailandeza in Romania

Crowne Plaza Bucuresti reuneste un turneu gastronomic al simturilor, prin Festivalul Mancarii Thailandeze

Faimosii bucatari Chef Pothibanthit si Chef Ruanmun vor sarbatori in Romania Thai Food Festival in perioada 24 - 30 septembrie. Evenimentul organizat de Crowne Plaza Bucuresti reuneste un turneu gastronomic al simturilor, lectii de gatit sustinute de bucatari thailandezi, dar si experiente culinare exotice pentru pasionatii aromelor orientale.

Iubitorii aventurilor culinare se vor delecta timp de o saptamana cu o varietate de mancaruri traditionale thailandeze, pline de arome autentice, printre care se numara: Por pia top - pachetele de primavara, Tod mun gong - tort de creveti prajit cu sos dulce de chili, Tom yam goong - supa picanta cu iarba de lamaie si creveti, Gaeng kiew vaan moo - friptura de porc in curry verde, Gai Pad Med Mamuang - pui sote cu nuci acaju, Ped ob nam peung - rata la cuptor cu sos de miere, Khao niew mamoung - Mango proaspat cu orez dulce si sos de nuca de cocos.

Citește și:

Toate preparatele vor fi gatite de catre invitatii speciali ai evenimentului, bucatarii thailandezi de la Crowne Plaza Bangkok, Chef Pothibanthit si Chef Ruanmun, carora li se va alatura bucatarul sef de la Crowne Plaza Bucuresti, Ashlie Dias. Fiind un maestru al bucatariei asiatice, Ashlie Dias are o experienta de peste 16 ani in Miami, India si Romania.

Program Thai Food Festival

Luni, 24 Septembrie: Lunch & Dinner - a la carte menu

Marti, 25 Septembrie: Lunch - a la carte menu

Dinner - Thai Buffet

Miercuri, 26 Septembrie: Lunch - a la carte menu
Dinner - Thai Buffet

Joi, 27 Septembrie: Thai Cooking Lessons (18:30-20:00) & a la carte menu

Vineri, 28 Septembrie: Lunch & Dinner - a la carte menu

Sambata, 29 Septembrie: Lunch & Dinner - a la carte menu

Duminica, 30 Septembrie: Thai Sunday Brunch (12:30-16:30)

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.