Setari Cookie-uri

Noile cereale Nestle Lion - micul dejun trebuie respectat!

Nestle lanseaza in aceasta toamna inca o provocare pentru amatorii de senzatii intense: "Trezeste leul din tine!" cu noile cereale Nestle Lion!

Comunicat de presa

Urmarind sa satisfaca gusturile exigente si nonconformiste ale tinerilor, Nestle a creat cerealele Lion pentru cei plini de energie, aflati in cautarea aventurii, care isi urmeaza instinctele si au incredere in propriile forte. Cerealele Lion cu forme brute si o combinatie unica de ciocolata si caramel sunt special concepute pentru cei carora le plac experientele intense, inca de la inceputul zilei.

„Universul cerealelor Nestle Lion este caracterizat de un apetit inegalabil pentru aventura, energie debordanta si senzatii puternice, fiind destinat tuturor celor care vor si au curajul sa isi testeze limitele. Cu cerealele Lion veti descoperi un produs unic care va face micul dejun greu de refuzat!”, garanteaza Lidia Chiraches, Senior Brand Manager Nestle Romania.

Cerealele Nestle Lion isi intampina consumatorii din Romania incepand cu luna octombrie a acestui an, fiind disponibile in magazine intr-un format de 225g si respectiv, intr-un format MAXI PACK de 550g.

Citește și:

In aceasta toamna, TREZESTE LEUL DIN TINE cu noile cereale Nestle Lion!

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.