Setari Cookie-uri

NIVEA VOLUME SENSATION, noul

Dublu volum cu cea mai buna formula dezvoltata pana acum de NIVEA!

Comunicat de presa

Un sezon nou aduce cu el tendinte noi, iar toamna lui 2012 nu face exceptie! Toamna aceasta readuce in lumina reflectoarelor parul stralucitor cu volum, dar cu un aspect natural si sanatos ce indeamna sa fie atins.

Orice femeie moderna stie ca un par frumos este inainte de toate un par ingrijit. Dar cand vine vorba de o coafura in tendinte putem obtine volumul dorit fara a incarca firul de par?

Raspunsul vine odata cu noua gama NIVEA VOLUME SENSATION, o gama special creata pentru nevoile parului subtire si plat, ajutandu-l sa capete volum dublu, cu zero compromisuri in ceea ce priveste ingrijirea de care parul nostru are nevoie in fiecare zi. Sampoanele Volume Sensation contin cele mai bune formule dezvoltate pana acum de NIVEA, iar rezultatele sunt vizibile dupa fiecare utilizare.

„Produsele din noua gama NIVEA Volume Sensation sunt imbogatite cu extract de bambus, o planta renumita pentru rezistenta, dar si flexibilitatea ei. Noile produse NIVEA transpun aceste proprietati la nivelul parului intarindu-i radacina si obtinand un dublu volum”, explica Dr. Sven Fey, Directorul Departamentului de Dezvoltare a Produsului NIVEA Hair.

Citește și:

Ingredientele naturale precum extractul de rodie, bambus, aloe vera, accacia, uleiuri naturale si factori de protectie UV asigura parului tau ingrijirea necesara pentru a-si pastra stralucirea de la radacina pana la varfuri.

Sally Brooks, International Hair Stylist pentru NIVEA ne dezvaluie care sunt secretele pentru par cu volum:

“Cand vine vorba despre un par cu volum totul se reduce la modul in care radacina firului de par trebuie abordata. Volumul trebuie creat in directia opusa cresterii naturale a firului de par. Aplicati putina spuma la radacina firului de par, iar apoi uscati parul de la radacina, unde se afla cea mai mare parte a produsului. Daca aveti parul subtire, lasati capul in jos in timpul uscarii si ridicati-l dupa ce aproximativ 40% din par a fost uscat.”

Descopera noua gama de produse NIVEA VOLUME SENSATION si afla cum poti obtine un par la superlativ!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.