Setari Cookie-uri

Guinness a inceput numaratoarea inversa pentru cea mai mare sarbatoare

Peste 1,5 milioane de fani de peste tot din lume vor participa la cea de-a patra editie a ARTHUR GUINNESS DAY!

Comunicat de presa

Cea de-a patra editie a Arthur Guinness Day are loc pe 27 septembrie 2012, la ora 17:59, cu organizare foarte precisa in peste 55 de tari, marcand astfel cea mai spectaculoasa celebrare a acestei zile de pana acum.

Peste 1,5 milioane de oameni de pe toate continentele ridica paharul pentru a sarbatori cei peste 250 de ani de cand Sir Arthur Guinness dadea startul remarcabilei calatorii a berii ce ii va purta, pentru totdeauna, numele. Si in acest an, Bucurestiul se alatura petrecerii.

Arthur Guinness Day reprezinta un eveniment muzical global dedicat celor care, asemenea fondatorului Arthur Guinness, sunt curajosi, si carora le place sa fie diferiti. Celebrarea zilei va include o serie de evenimente muzicale si spectacole sustinute de artisti internationali de renume, dar si talente locale.

In Romania, fanii vor putea ciocni un Guinness in onoarea fondatorului Arthur, in peste 100 de pub-uri partenere Guinness din Bucuresti si peste tot în tara, in perioada 27-29 septembrie 2012. Toti participantii la celebrarile Arthur Guinness Day vor avea parte de surprize si mii de premii din partea brandului constand in accesorii marca Guinness si multa bere de calitate.

Citește și:

Arthur Guinness Day inseamna atat muzica, voie buna, cat si acte de caritate. Sir Arthur si familia sa sunt responsabili pentru cele mai nobile acte filantropice din Irlanda. Guinness a ales sa continue aceasta traditie, instituind, in septembrie 2009, Arthur Guinness Fund, pentru incurajarea unui comportament activ de implicare sociala in comunitate.

Inca de la initierea proiectului, in 2009, Arthur Guinness Fund™ a sprijinit deja mai mult de 45 de antreprenori sociali in 13 tari. Arthur Guinness Day si Guinness se celebreaza intotdeauna intr-un mod responsabil. Pentru mai multe informatii vizitati www.DrinkiQ.com.
Pentru mai multe informatii despre Arthur Guinness Day si Arthur Guinness Fund™ vizitati:
www.facebook.com/GuinnessRomania si www.guinnessforgood.com.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.