Setari Cookie-uri

Kraft Foods Romania te invita sa te bucuri indelung de Caramelul de la Milka

In aceasta toamna, iubitorii de caramel pot oferi celor dragi un nou sortiment de ciocolata Milka, o combinatie perfecta intre un caramel fluid, delicios si cea mai fina ciocolata.

Comunicat de presa

Cea mai puternica si iubita marca de ciocolata din Romania aduce in premiera pe piata autohtona Caramelul de la Milka, combinatia perfecta intre umplutura cu o textura unica, fluida, care se topeste treptat si face ca gustul sa dureze mai mult, si cea mai fina ciocolata.

Intrucat cantitatea de umplutura este un element important pentru iubitorii de caramel, platforma Milka Caramel vine cu o forma unica a produselor, care sa permita introducerea din abundenta a acesteia (40% caramel in tablete si baton, 25% caramel in Milka Snax Caramel).

Caramelul este una dintre cele mai indragite arome in Romania, fiind prezenta in aproape toate categoriile de dulciuri. Acesta este motivul pentru care am decis sa ii surprindem pe consumatorii nostri cu o platforma inovatoare - Caramelul de la Milka- care vine cu o gama variata de produse, pentru a satisface ocazii cat mai diverse de consum. Produsele se diferentiaza prin textura unica, fluida a caramelului si prin continutul mare de crema, astfel incat consumatorii nostri se pot bucura indeluuuung de gustul pe care il iubesc”, declara Mihaela Maftei, Brand Manager Milka, Kraft Foods Romania.

Citește și:

Conform cercetarii Ipsos Marketing Research din 2012, realizat in Polonia pentru Europa Centrala si de Est, jumatate dintre consumatorii care au gustat Caramelul de la Milka sunt de parere ca aceasta ciocolata este mult mai gustoasa decat produsele cu caramel consumate pana in acel moment. Potrivit aceluiasi studiu, inainte de a gusta ciocolata, consumatorii au declarat ca le place conceptul Caramelului de la Milka, ambalajul atractiv si varietatea de formate, insa cu adevarat surprinzatoare au fost reactiile dupa degustare: un procent de 91% dintre respondenti au spus ca ar cumpara Caramelul de la Milka.

Kraft Foods este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 1994. Marcile Kraft Foods din Romania sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim’s, Barni, Oreo, Tuc, Belvita. Kraft Foods detine pozitia numarul 1 pe piata de cafea, ciocolata si biscuiti, in Romania.

Citește și:

Vizitati http://www.kraftfoodscompany.com/.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.