Setari Cookie-uri

Noua gama NESCAFE 3in1: acelasi gust de trei ori bun, acum cu 30% mai putine calorii

Alege-ti cafeaua preferata!

Comunicat de presa:

Toamna asta te provocam sa traiesti fiecare clipa si sa fii mereu in forma maxima! Incearca noua gama NESCAFE 3in1 ce are cu 30%* mai putine calorii! Te bucuri de gustul de trei ori bun al cafelei tale preferate si de multe momente anti-plictiseala impreuna cu prietenii tai.

Astazi, tot mai multi tineri sunt preocupati de continutul de calorii din produsele pe care le consuma zilnic. Pentru a veni in intampinarea lor, NestlE a renovat retetele specialitatilor de cafea NESCAFE 3in1 Original, NESCAFE 3in1 Strong si NESCAFE 3in1 Mild, oferindu-le acestora gustul preferat de cafea in variante ce au cu 30% mai putine calorii*. Astfel, NESCAFE dezvolta gama in concordanta cu promisiunea facuta consumatorilor, aceea de a le propune produse care sa raspunda dorintelor lor in continua schimbare.

Nescafe

Consumatorii cafelei NESCAFE 3in1 sunt foarte dinamici si isi doresc varietate atat in activitatile lor zilnice, dar si atunci cand consuma produsele lor preferate. Acum, acestia pot savura, in orice moment al zilei, specialitatile de cafea NESCAFE 3in1 Original, NESCAFE 3in1 Strong si NESCAFE 3in1 Mild, ce contin cafea solubila 100% naturala, indulcitor si au un gust delicios de lapte, ca parte a unei diete echilibrate.

Citește și:

Ca lideri pe piata de mixuri din Romania, inovam mereu retetele noastre pentru a raspunde trendurilor existente. Astfel, renovarea gamei NESCAFE 3in1 a pornit de la preocuparea tinerilor pentru un aport caloric redus si atentia acordata produselor pe care le consuma zilnic. Le oferim acestora aceeasi calitate a cafelei NESCAFE 3in1 intr-o varianta cu un continut caloric scazut si ii incurajam sa aiba o alimentatie diversificata.” declara Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages NestlE.

Atunci cand vor sa invinga plictiseala, acestia pot alege cafeaua preferata din gama NESCAFE 3in1. Produsele sunt comercializate pe piata in pliculete de 11 grame (NESCAFE 3in1 Original) si 10 grame (NESCAFE 3in1 Strong si NESCAFE 3in1 Mild ).
*fata de retetele anterioare fara indulcitor

nescafe

Despre NESTLE

Compania Nestle, cu sediul central in Vevey, Elvetia, a fost infiintata in 1866 de Henri Nestle, iar astazi este cea mai mare companie de nutritie, sanatate si wellness, ocupand pozitia de lider mondial in industria alimentara. In prezent, Nestle are 280.000 de angajati, fabrici si operatiuni in aproape fiecare tara. Misiunea companiei este de imbunatati in fiecare zi calitatea vietii consumatorilor, oferindu-le oportunitatea de a alege alimente si bauturi mai gustoase si mai hranitoare, pentru a avea o alimentatie diversificata.

Citește și:

Activitatea Nestle in Romania a inceput in Bucuresti, in iulie 1995, in prezent, portofoliul Nestle Romania fiind format dintr-o gama diversificata de produse.

Despre NESCAFE

Cafeaua solubila a fost inventata de Nestle in 1938 si a fost denumita NESCAFE, derivat din numele companiei Nestle si cafe. Astazi, NESCAFE este cafeaua nr. 1 in lume, venind in intampinarea consumatorilor cu foarte multe varietati de produse pentru toate gusturile.

In Romania, specialitatile NESCAFE 3in1, NESCAFE 2in1 si NESCAFE Frappe sunt produse la fabrica Nestle din Timisoara.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.