Comunicat de presa

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Ca in fiecare an, vor participa la competitie un numar mare de Intreprinzatori Independenti Amway, membri ai echipei si parteneri, alaturi de sportivii de performanta si amatorii din 44 de tari care s-au inscris in concurs.

“Pentru o abordare personalizata fata de sanatate, trebuie sa alegeti cele mai bune obiceiuri alimentare, de stil de viata, odihna si relaxare– apoi suplimente care sa va ajute sa aveti o viata sanatoasa. Nutritia si o stare de bine sunt factori esentiali ai marcii Nutrilite,” a declarat Ioana Enache, Director General, Amway Romania.

Nutrilite este cea mai vanduta marca de vitamine si suplimente alimentare din lume, fiind un lider global in nutritie de peste 75 de ani. Fiecare ingredient utilizat in produsele Nutrilite trece prin etape extinse de cercetare, testare si formulare, astfel incat rezultatul final este un produs garantat care satisface nevoile nutritive ale oamenilor pentru o stare optima de sanatate.

Cu aceasta ocazie, compania lanseaza doua noi produse din gama NUTRILITE - suplimente alimentare care asigura organismului substantele nutritive necesare unei diete echilibrate: pliculetele Mineral Sticks in varianta Magnesium – esential pentru functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular si Zinc, care contribuie la intarirea sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului.

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: