Lia - delicii pentru piele lanseza prima gama de serumuri faciale parfumate

Lia - delicii pentru piele lanseza prima gama de serumuri faciale parfumate
Kudika
4 Octombrie 2012

"Lia - delicii pentru piele" a lansat la 1 octombrie 2012 prima colectie de serumuri faciale 100% naturale, cu diferite arome, obtinute din extracte de flori de trandafir, tei, iasomie si portocal.

Comunicat de presa

Tot ce trebuie să știi despre serumurile faciale

„Mangaieri de iasomie”, „Mangaieri de tei”, „Mangaieri de tradafir” si „Mangaieri de flori de portocal” fac parte din gama „Trei” si completeaza oferta de produse simple, pure si pretioase oferite de „Lia - delicii pentru piele”. Produsele din gama „Trei” sunt dedicate femeilor care isi doresc eficienta si blandetea unui produs complet natural.

Cele patru serumuri faciale parfumate au la baza ulei de samburi de struguri si ulei de jojoba certificat organic, ambele potrivite pentru toate tipurile de ten. Uleiul de samburi de struguri contine vitaminele A si E, beta-caroten si este bogat in acid linoleic, acid gras benefic pentru sanatatea pielii. Uleiul de jojoba organic este un ulei vegetal pretios, rapid absorbit de piele, bogat in vitaminele E, complexul B si in minerale precum crom, cupru si zinc. Uleiurile sunt presate la rece si rafinate si nu contin nicio urma de substante chimice sau solventi.

Produsele cosmetice romanesti Lia – delicii pentru piele sunt 100% naturale si nu contin apa, conservanti, emulsificatori sau agenti de ingrosare. Mirosul produselor este dat de ingredientele din compozitie, fara alte arome adaugate. Ambalajele sunt 100% reciclabile si reutilizabile.

Cele 7 lucruri pe care trebuie sa le faci pentru pielea ta dupa 25 de ani

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: