Setari Cookie-uri

Rimmel Scandal'Eyes Show Off Mascara

Tanjesti dupa genele uluitoare ale modelelor de pe catwalk? De astazi nu mai este cazul!

Comunicat de presa

Rimmel Scandal’Eyes Show Off este o mascara revolutionara, cu un aplicator unic, inovator si cu o formula noua cu fibre. Consumatoarele pot obtine acum volum cu ajutorul partii plate, ridicare cu ajutorul capatului sferic si in acelasi timp lungime suplimentara datorata fibrelor din formula. Performanta unei mascara este influentata de combinatia perfecta dintre aplicator si formula. Acest aplicator inovator pe care l-am creat necesita o formula foarte diferita fata de celelalte dezvoltate de Rimmel in trecut. De exemplu, ultima lansare de mascara – ScandalEyes a beneficiat de un aplicator supradimensionat din fibre, perfect pentru volum scandalos, dar care functiona foarte bine in combinatie cu o formula mult mai umeda.

In schimb, formula cu fibre pe care o regasim la Show Off are o textura mult mai cremoasa si functioneaza alaturi de un aplicator de plastic pentru a oferi separare perfecta, ridicare, alungire si volum. Astfel, consumatoarele vor obtine volum suplimentar si alungire cu ajutorul unei formule deosebite care nu se regaseste la celelalte mascara. Atat formula cat si periuta sunt unice si apartin doar mascarei ScandalEyes Show Off de la Rimmel, iar rezultatul este de exceptie!

Citește și:

Va putem asigura ca nu trebuie sa va faceti nicio grija cu privire la aspectul aplicatorului inovator. Rezultatul obtinut este deosebit si diferit fata de celelalte mascara existente in gama Rimmel, oferind un efect dramatic de alungire a genelor!

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.