Setari Cookie-uri

ECCO Sculptured 65 - tocul perfect, si inalt si elegant si comod

Descopera tocul inalt si comod!

Pantofi dama ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233553)




Zilele la birou vor fi un prilej de relaxare cu pantofii cu toc ECCO® Sculptured 65. Se potrivesc unei tinute office, dar si unei rochii casual, pentru petrecerile de vineri seara. Sunt fabricati din piele nubuc oleita, iar interiorul este din material textil. Brantul absoarbe umezeala si este conceput ergonomic, pentru potrivire perfecta. Talpa din poliuretan este practica si confortabila pe parcursul intregii zile.
Masuri: 35-40
Culori: Negru, cognac
Material: Piele nubuc oleita
Pret: 449.9 lei

Botine dama ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233563)



Aceste botine fabricate din piele, cu aspect vintage si cu taieturi clasice, la baza gleznei, vor arata din ce in ce mai bine cu fiecare purtare. Sunt usor de asortat cu o gama diversa de tinute: pentru un look lejer, se pot combina cu blugi skinny sau leggings si un sacou lung, iar pentru o tinuta boema si usor avangardista, potriviti aceste botine cu toc la o rochie diafana in tonuri neutre (alb sau nude) si ciorapi grosi, din casmir, peste genunchi. Dincolo de aspectul modern, botinele cu toc de 6,5 cm si brantul acoperit cu piele si spuma ECCO Comfort Fibre System asigura confort si prospetime piciorului pe parcursul intregii zile.
Masuri: 35-41
Culori: Negru, maro
Material: Piele nubuc oleita
Pret: 599.9 lei

Citește și:

Cizme dama ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233523)



Aceste modele de cizme inalte, in stil modern, au fost create cu ajutorul unei tehnologii unice, care permite femeilor sa se simta cu adevarat confortabil intr-un toc inalt. Exteriorul fin, usor periat, din piele nubuc oleita creeaza impresia a doua nuante de culoare; interiorul este din material textil.

Confortul este asigurat de talpa din poliuretan – recunoscuta pentru durabilitatea si flexibilitatea sa – si brantul care se muleaza pe talpa piciorului, in timp ce fermoarul interior permite o incaltare usoara. Cizmele au un sistem avansat de absorbtie a umezelii, asigurand picioarelor un mediu racoros si igienic pe durata intregii zile. Totodata, brantul detasabil din piele, prevazut cu spuma ECCO® Comfort Fibre System, ridica gradul de confort al cizmelor, transformand ECCO® Sculptured 65 intr-o pereche de cizme durabile, usoare si adaptabile diferitelor stiluri de viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.