Setari Cookie-uri

Noile sortimente Poiana

Poiana propune consumatorilor sai doua noi combinatii surprinzatoare de ingrediente

Comunicat de presa

Poiana este cunoscuta de 99,7% dintre consumatorii romani*, fiind cea mai puternica marca locala de ciocolata**. In ultimele 12 luni, a fost consumata de 83% dintre consumatorii de ciocolata*. Mentinerea calitatii constante de-a lungul timpului si preocuparea pentru inovatie au constituit motorul de dezvoltare a brandului Poiana, care detine astazi un portofoliu de 24 de produse, in trei categorii: tablete, praline si batoane.

In aceste zile, Poiana isi rasplateste consumatorii prin lansarea unui nou mix unic de ingrediente: o combinatie surprinzatoare dintre dulce si ingrediente sarate in doua noi sortimente care imbina ciocolata cu lapte cu fulgii crocanti sau cu migdalele caramelizate - usor sarate.

Pentru Kraft Foods Romania, parte a Mondelēz International, sursa principala de inspiratie si inovatie o reprezinta consumatorii. De aceea, noile sortimente Poiana se diferentiaza puternic pe piata, prin combinatii neasteptate de ingrediente, bazate pe retete menite a-i surprinde pe consumatori si de a raspunde asteptarilor acestora.

Citește și:

Poiana ne ofera o surpriza neasteptata, prin gustul inedit oferit de combinatia atat de placuta dintre ciocolata cu lapte si cele doua ingredinte usor sarate. De 17 ani, Poiana ramane produsul care, prin inovatie, revolutioneaza mereu segmentul de tablete, declara Anca Romila, Brand Coordinator Chocolate Local Brands (Poiana & Africana), Kraft Foods Romania.

Surse: *Ipsos, Ad Tracker, Ianuarie- Septembrie 2012 ; ** Unlock & revista BIZ (studiu cantitativ)

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.