Setari Cookie-uri

Listerine: Sanatate orala intr-un minut!

Stiai ca in cavitatea bucala a fiecaruia dintre noi se afla peste 400 de specii de bacterii sau ca dintii reprezinta doar 25% din suprafata bucala?

Comunicat de presa

Societatea Romana de Stomatologie recomanda apa de gura Listerine pentru completarea rutinei zilnice de ingrijire a cavitatii bucale. Foloseste Listerine timp de 30 de secunde dupa periajul de dimineata si seara si asigura minutul zilnic de sanatate a gurii tale.

Numai un ritual complet de ingrijire a cavitatii bucale ce include trei pasi: periajul, folosirea atei dentare si clatirea cu apa de gura poate asigura mentinerea sanatatii orale. Clatirea cu apa de gura este un pas foarte important care nu trebuie sa lipseasca din rutina igienei orale, ea actionand atat asupra bacteriilor de pe suprafata dintilor, cat si asupra celor in zonele in care periuta de dinti si ata dentara nu pot ajunge. O igiena orala defectuoasa insotita de consumul in cantitati mari al alimentelor si bauturilor dulci poate conduce la aparitia cariilor si la cresterea incidentei cazurilor de afectiuni gingivo-parodontale, atat la populatia adulta, cat si la adolescenti si copii.

Citește și:

Datorita actiunii antiseptice, apa de gura Listerine omoara pana la 99,9% din bacterile aflate in cavitatea bucala, mentine echilibrul florei cavitatii bucale, previne inflamarea gingiilor si reduce cu pana la 56% mai mult placa dentara decat un simplu periaj. Este dovedit clinic ca formula Listerine Stay White reduce formarea tartrului, previne patarea dintilor si ii mentine mai curati si mai albi.

In plus, apa de gura Listerine are o aroma intensa si proaspata de menta care pastreaza respiratia placut mirositoare.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.