Setari Cookie-uri

Digital Zoo, singura gradina zoologica virtuala din Romania, are o noua infatisare

Relansarea Digital Zoo, un concept educational unic in Romania.

“Vizita la Gradina Zoologica este un moment important in dezvoltarea oricarei persoane. Cu totii ne aducem aminte de momentul in care am fost dusi sa vedem, pentru prima oara, animalele exotice. Tocmai din acest motiv, Digital Zoo este o modalitate extraordinara de a le oferi tuturor curiosilor care incep sa exploreze lumea ce ii inconjoara, posibilitatea de a ne vizita printr-un simplu click. Ne bucuram de acest parteneriat si odata cu noua interfata ne dorim sa atragem si mai multi vizitatori, atat online, cat si offline.“ declara Anca Oprea, Director al Gadinii Zoologice Bucuresti.
Relansarea platformei Digital Zoo este sustinuta printr-o campanie outdoor care va dura doua luni – este vorba de BuZoo – un autobuz RATB de pe traseul liniei 301 a fost transformat complet, pentru a-si transporta calatorii in universul Digital Zoo.

Citește și:


Informatii suplimentare despre Digital Zoo

Digital Zoo este o platforma inovatoare care ofera acces nelimitat in amplasamentele animalelor VIP de la Zoo, galerii multimedia impresionante si continut relevant pentru iubitorii de animale, mici si mari. Portalul completeaza proiectul educational initiat de UPC Romania in 2009 si le propune iubitorilor de animale o aventura in lumea acestora, pe parcursul careia pot descoperi detalii despre rezidentii de la Zoo Baneasa si despre alte specii.

Experienta multimedia oferita de website-ul Digital Zoo s-a imbogatit in aceasta vara prin lansarea hartii interactive, care ofera o imagine de ansamblu asupra Gradinii Zoologice Bucuresti. Harta interactiva este un suport util pentru cei care isi doresc sa viziteze gradina, sa se orienteze mai bine si sa afle informatii despre fiecare specie gazduita la Zoo. Aplicatia interactiva Digital Zoo, disponibila pe https://digitalzoo.kappa.ro/zoo/, include in acest moment peste 100 de specii – de la coloratii Flamingo si jucausele suricate, pana la impunatoarele feline – lei, tigrii, jaguarul, rasul sau pisica salbatica.

Citește și:

Informatii suplimentare despre UPC

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, este lider in domeniul inovatiei in tehnologie. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), internet in banda larga si telefonie in aproximativ 200 de orase. Serviciile digitale oferite de UPC Romania ii conecteaza pe cei 1.147.200 de clienti la universul digital si le ofera experiente uimitoare. Premierele UPC pe piata din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a celui mai rapid internet prin cablu, Fiber Power 150 Mbps. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc. Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati pagina oficiala a companiei, www.upc.ro.

Informatii suplimentare despre Gradina Zoologica Bucuresti

Citește și:

Gradina Zoologica Bucuresti a fost infiintata in anul 1955, insa nu sub forma actuala, ci a unui mic “colt zoologic”. Pana in anul 1959, efectivele de animale s-au concentrat progesiv in coltul zoologic Baneasa, care, mai tarziu, a devenit Gradina Zoologica Bucuresti. Zoo Bucuresti acopera o suprafata de 5.85 ha si detine in jur de 150 de specii si subspecii, apartinand atat faunei exotice, cat si faunei autohtone. Zoo Bucuresti te asteapta in fiecare zi incepand de la 9.00 dimineata cu povesti despre anaconde, cinteze, struti si tigri, oi berbere si alte animale pe care le-ai mai vazut doar la Animal Planet. Plimba-te pe aleea tigrilor si opreste-te apoi la familia leilor, ce locuieste intr-o cusca transparenta, noua, care-ti va da impresia ca te afli chiar langa ei. Urmareste joaca maimutelor si asculta cum gainusele de balta vorbesc pe limba lor. Nici nu-ti vei da seama cand a trecut o zi intreaga in care vei face cunostinta cu sute de noi prieteni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.