Setari Cookie-uri

La Femme iti aduce super reduceri de Black Friday

Black Friday din data de 23 Noiembrie 2012 este cea mai importanta zi din an dedicata reducerilor, ofertelor si promotiilor speciale!

comunicat de presa:

Daca vrei sa iti innoiesti garderoba cu piese cheie, in tendinte pentru acest sezon, nu rata reducerile speciale oferite de La Femme!

De Black Friday viziteaza Magazinul online www.lafemme.ro si bucura-te de reduceri! Si reducerile continua si in weekendul 24-25 Noiembrie 2012 in toate magazinele La Femme din tara!

Black Friday, cea mai importanta zi din an dedicata cumparaturilor

Chiar daca nu este o sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului, nici macar in tara de unde e originara - Statele Unite, Black Friday se celebreaza si la noi in tara de cativa ani incoace.

Black Friday, pentru cei care nu sunt familiari cu acest termen, este denumirea data in Statele Unite la cea de-a doua zi dupa Ziua Recunostintei, zi in care se da startul sezonului de cumparaturi pentru Craciun.

Este ziua cea mai ocupata din an pentru cumparatori dar si retaileri, fiind oferite reduceri substantiale si vanzari record!

Citește și:

Magazinul online La Femme participa la Black Friday 2012

Cu siguranta nu poti sa spui “nu” reducerilor si promotiilor speciale, asa ca trebuie neaparat sa iti notezi in calendar ziua de 23 Noiembrie 2012! Brandul tau preferat, La Femme, ti-a pregatit pentru ziua de Black Friday REDUCERI de 25% la intreaga colectie de Toamna Iarna 2012/2013, disponibila in magazinul online!

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.