Setari Cookie-uri

Indeplineste-ti bucuriile cu Arctic

Pune pe primul loc dorintele tale! Arctic te ajuta sa le indeplinesti!

COMUNICAT DE PRESA

Exista lucruri pe care ti le doresti. Exista lucruri la care ai visat. Exista lucruri care iti pot aduce satisfactii nemasurate. Sunt dorintele tale, pe care Arctic le pretuieste. Si pentru ca stie ca micile bucurii sunt atat de importante pentru fiecare, Arctic lanseaza campania „Arctic iti pretuieste bucuriile!”, prin care te incurajeaza sa nu renunti la dorintele tale si sa le acorzi atentia cuvenita.

In perioada 15 noiembrie-15 decembrie 2012, la achizitionarea oricarui produs electrocasnic din gama Arctic cu tehnologia TET, poti castiga unul din cele 65 premii cu care iti pot indeplini orice bucurie. Premiile sunt variate, pentru a se ajusta dorintelor fiecaruia. Arctic ofera 5 premii de 500 euro, 10 premii de 300 euro si 50 premii de 100 euro.

Mecanismul este foarte simplu: in perioada campaniei trebuie sa-ti inscrii bucuria pe care o doresti realizata pe siteul Arctic, impreuna cu informatiile fiscale care atesta achizitia produsului Arctic TET. Primii 50 de participanti care se inscriu in concurs vor primi premiul de 100 euro, iar premiile de 500 euro si respectiv 300 euro vor fi acordate prin tragere la sorti.

Citește și:

Noua gama Arctic cu tehnologia TET, Tehnologia de Economisire pe Termen lung, creata pentru a te ajuta sa economisesti, te poate aduce cu un pas mai aproape de indeplinirea dorintelor.

SURSA FOTO prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.