Setari Cookie-uri

Isofill - Eficacitate antirid de la Uriage

Laboratoarele Uriage Franta au elaborat un complex exclusiv brevetat care imbina cu succes expertiza sa dermatologica consacrata si cercetarea avansata pentru un echilibru perfect intre eficacitate si siguranta.

Isofill umple ridurile (FILL) respectand fiziologia pielii (ISO)

Complexul bio-activ brevetat URIAGE este unic prin efectul de durata asupra corectarii ridurilor, datorat moleculei integrale de acid hialuronic pe care o contine: precursorul de acid hialuronic relanseaza sinteza de acid hialuronic si colagen, anti-hialuronidaza impiedica actiunea enzimei hialuronidaza care modifica sau distruge acidul hialuronic, fibrele de collagen si proteinele din structura pielii, Apa Termala Uriage, prin proprietatile ei unice, reactiveaza puterea anti-oxidanta a celulelor si are actiune anti-radicalara.

Isofill controleaza ciclul de viata al acidului hialuronic, molecula a tineretii.

Ca intotdeauna, Uriage acorda o atentie deosebita texturii produselor sale. Pentru fiecare dintre ele Uriage se reinventeaza si inoveaza pentru a oferi formule galenice inimitabile si eficace tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile, texturi ultra rafinate, delicate si sensuale.

Citește și:

Programul de ingrijire anti-rid ISOFILL reface structura pielii si corecteaza durabil ridurile cu rezultate demonstrate clinic (Studiu sub control dermatologic – auto-evaluare pe 25 de femei).

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.