Setari Cookie-uri

Bradul Oxette, o raza de lumina pentru persoanele neajutorate la Festivalul Brazilor de Craciun

Bradut inedit dedicat persoanelor neajutorate

Suma stransa cu acest prilej va fi folosita pentru a sustine cei 2500 de copii si familiile lor in programele de reintegrare Educatie PreScolara, Scoala dupa Scoala Si A Doua Sansa.

Aceste programe sunt menite sa aduca copiilor defavorizati sansa unei vieti mai bune prin reintegrare sociala Si Scolara.

Salvati Copiii Romania a fost pentru a 12-a oara organizatorul principal al acestui bal de caritate care a reunit o multime de vedete autohtone, precum si designeri celebri si branduri renumite.

Oxette este un brand international, prezent in peste 20 de tari cu 300 puncte de vanzare, detinand o pozitie de top pe piata bijuteriilor.

Inca de la lansarea sa in Grecia, din anul 1998, Oxette a fost pozitionat ca o categorie aparte de bijuterii, definita prin conceptul de fashion jewelry.

Oxette produce si comercializeaza bijuterii din argint, ceasuri si accesorii, utilizand tehnologie de varf si concepte originale de design.

Citește și:

Colectiile prezentate de Oxette sunt definite intotdeauna prin creativitate, o echipa de designeri italieni si eleni studiind cu atentie noile tendinte in domeniu, pentru a raspunde rapid la cerintele pietei si a adapta modelele create la specificul consumatorilor dintr-o anumita tara sau regiune.

SURSA FOTO prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.