Setari Cookie-uri

Charme Boutique "must come"

Te-ai saturat de avalansa de fake-uri in materie de pantofi, dar si articole vestimentare, care a luat cu asalt online-ul, dar si magazinele?

comunicat de presa:

Iti doresti sa porti ultimele creatii de incaltaminte ale unor designeri celebri?

In acest caz noua destinatie de shopping este Charme Boutique (Dorobanti 59, Bucuresti), cel mai nou magazin multibrand „luxury shoes”, care reuneste importante branduri de lux internationale, precum John Richmond, Roberto Cavalli, Calvin Klein, Fendi, Baldinini, atat prin colectiile pentru femei, cat si cele pentru barbati.

In ultimii ani, in Romania, toata lumea isi doreste sa poarte haine de podium, cu etichete branduite sau pantofi de designer. Furnizorii nu au facut altceva decat sa se adapteze la noul trend si sa raspunda solicitarilor, plasand marfa contrafacuta in magazine aparent de lux sau online.

Cumparatorul, in necunostiinta de cauza, se lasa vrajit de sigla aurie si de pretul mai mic decat cel afisat de magazinele mama. Explicatia este cat se poate de simpla, dar putin credibila, si anume ca la reprezentanta oficiala pretul este mai ridicat din cauza amplasarii magazinului si a cheltuielilor mai mari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.