Setari Cookie-uri

Septogal cu Lactoferina, iti protejeaza gatul in mod natural!

Lupta impotriva infectiei si durerii in gat cu Septogal

COMUNICAT DE PRESA

Variatiile de temperatura, atat de la noapte la zi, cat si de la o zi la alta, afecteaza sistemul nostru imunitar, crescand vulnerabilitatea organismului la atacul diferitilor virusi si ne predispune la raceli, gripa, infectii virale sau fungice.

Indiferent de anotimp, ne confruntam frecvent cu afectiuni ale gatului cauzate de mai multi factori: microbi si bacterii, infectii ale nasului si ale sinusurilor paranazale, infectii ale laringelui, inflamarea faringelui sau a amigdalelor.

Daca o durere de gat se prelungeste mai mult de cateva zile, disconfortul devine mai mult decat suparator si nu de putine ori periculos. Netratata, ea poate duce la afectiuni serioase.

Majoritatea iritatiilor gatului sunt cauzate de infectii virale. Ele se manifesta prin dureri in gat, mancarime, dureri la inghitire. Aceasta stare este mai accentuata dimineata, dar se imbunatateste pe parcursul zilei.

Citește și:

Aceste dureri pot fi cauzate de infectii bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiana (amigdalite, faringite, laringite, gingivite, stomatite).

Acestea sunt caracteristice gatului dar pot fi si afectiuni mai grave care apar in alte zone ale aparatului respirator care duc la bronsita acuta sau gripa.

Pentru ameliorarea durerii ai la indemana multe metode naturiste dar si suplimente alimentare care protejeaza gatul datorita ingredientelor naturale calmante.

Septogal cu lactoferina, aliatul contra racelii si gripei indiferent de anotimp!

Septogal cu lactoferina , un produs Ropharma, este calea naturala, eficienta si moderna cu actiune antiinflamatoare pe intreg traseul tractului respirator.

Septogal cu lactoferina dezinfecteaza si actioneaza direct la locul inflamatiei, calmeaza durerea si senzatia de usturime. Uleiurile volatile din compozitie aduc prospetime cavitatii bucale si cailor respiratorii si reduc cu succes procesele oxidative la nivelul mucoaselor. In plus, caracterul antiseptic si antiviral il recomanda si postoperator, in cazul amigdalectomiei sau a extractiilor dentare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.