Lady Health - Confortabila, delicata, relaxata. Asa cum iti doresti

Lady Health - Confortabila, delicata, relaxata.  Asa cum iti doresti

Include in ritualul tau de infrumusetare produsele Lady Health, concepute special pentru a-ti oferi confortul si prospetimea de care ai nevoie in orice situatie si te vei simti mai sigura pe tine.

COMUNICAT DE PRESA

Tratamentele traditionale cum ar fi utilizarea în exces a apei si a antibioticelor, agentii de curatare alcalini sau care contin sapun, dietele necorespunzatoare, modificarea secretiei hormonale (ciclu menstrual, sarcina, menopauza) pot afecta microflora vaginala, generand dezechilibre grave ale pH-ului, iritatii si pierderea sistemului de protectie natural.

Gama Lady Health, lansata de grupul Ropharma cuprinde produse de ultima generatie, destinate igienei intime a femeilor, cu eficienta clinica demonstrata, fabricate din ingrediente naturale asociate cu filtrat de iaurt probiotic.

Senzatie de prospetime si protectie pe toata durata zilei

Gama de produse Lady Health introduce conceptul de aparare cu probiotice la produsele destinate ingrijirii sanatatii femeii. Prin utilizarea filtratului de iaurt probiotic (TS-2L), formula fara sapun a gamei de produse Lady Health echilibreaza pH-ul florei vaginale , reduce cu delicatete mirosul neplacut si protejeaza zona intima a femeii.

Principalele componente ale produselor sunt aminoacizii, acidul L-lactic si componente antibacteriene, cum ar fi probiotein si bacteoricine; Actiunea sinergica a acestor componente are ca efect mentinerea si refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea cresterii microorganismelor patogene si intretinerea mediului acid (pH optim in jurul valori de 4.0) pentru un epiteliu sanatos al mucoasei vaginale.

Probioticele continute de produsele Lady Health ofera o alternativa terapeutica naturala in ingrijirea si protejarea cu delicatete a zonei intime a femeii prin reechilibrarea pH-ului florei vaginale, redand starea de bine pe toata durata zilei.

Probioticele ingerate sau aplicate local au menirea de a reface echilibrul natural al organismului si de a întari sistemul imunitar.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri