Setari Cookie-uri

De ce vor romanii sa petreaca Revelionul 2013 in Romania?

Romanii vor sa petreaca Revelionul 2013 in Romania, desi se spune ca un Revelion in tara e mai scump decat unul in strainatate.

Revelion 2013 in Romania: petrecere in stil romanesc

E un lucru cunoscut ca romanii stiu sa se distreze in orice zi, dar mai ales de Revelion, la marea petrecere din noaptea dintre ani. Daca in strainatate, petrecerea de Revelion se incheie imediat dupa ora 12, in Romania, petrecerea abia atunci incepe. In majoritatea locatiilor, atmosfera este intretinuta de lautari si DJ ce animeaza petrecerea pana dimineata.

Revelion 2013: meniu rafinat international completat de cel traditional romanesc

Daca esti un gurmand si iti plac mancarurile rafinate, te gandesti la meniurile frantuzesti pe care le poti gasi in Franta de Revelion. Dar acum si la noi poti gasi in majoritatea restaurantelor un meniu international rafinat.

De exemplu, restaurantul Complexului Hotelier Eden din Predeal ti-a pregatit pentru noaptea de Revelion rulada florentina, oua de prepelita si icre de manciuria, rafaelo din telina pe rondea de ananas baby, rulada de curcan cu fructe confiate invelit in prosciutto, cornet de svaiter cu salata de cruditati, terina din somon fumé cu fructe de mare, foie gras cu crema de trufe si confit de ceapa rosie; somon file in crusta de migdale cu legume tempura si alte delicatese!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.