Setari Cookie-uri

De ce vor romanii sa petreaca Revelionul 2013 in Romania?

Romanii vor sa petreaca Revelionul 2013 in Romania, desi se spune ca un Revelion in tara e mai scump decat unul in strainatate.

Revelion 2013 in Romania: palinca si vinuri nobile romanesti

Atunci cand aleg sa isi petreaca Revelionul in afara tarii, romanii duc cu ei palinca si vinurile romanesti. De ce sa nu ramanem sa ne bucuram de ele la noi acasa?

Majoritatea celor care organizeaza petrecerea de Revelion Predeal au selectat cu atentie cele mai bune vinuri romanesti.

Somelierul restaurantului Eden din Predeal a ales special pentru noaptea dintre ani vinuri nobile romanesti : un vin alb de Tarnave de la Statiunea de Cercetare Blaj si un vin rosu de exceptie, purtand amprenta oenologului Aurelia Visinescu, care se bucura de recunoastere internationala, reflectata in medalii si diplome internationale!

Revelion 2013 in Romania: datini si traditii romanesti

Noaptea de Anul Nou este cea mai bogata in datini, credinte si superstitii. Pentru a fi siguri ca Anul Nou va aduce numai lucruri bune, romanii respecta cu sfintenie toate traditiile dar si superstitiile legate de Revelion.

Citește și:

Si pentru ca noaptea trecerii dintre ani este un moment magic in traditia populara romaneasca, cu siguranta ca, daca vei pleca in strainatate, iti vor lipsi colindatorii si vei cauta cu disperare vasc pentru sarutul de la miezul noptii!

Daca macar unul dintre aceste avantaje te-a convins ca cel mai frumos Revelion va fi in Romania la munte, hai si tu la o petrecere de neuitat, in stil romanesc, la Complex Hotelier Eden din Predeal! Acceseaza www.edenhotel.ro si descopera acum oferta pentru Revelion 2013 munte!!

SURSA FOTO prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.