Setari Cookie-uri

7card organizeaza concursul

Alatura-te echipei de suport care il va insoti pe Andrei Rosu in Florida!

Da share pe wall-ul tau de Facebook, aduna cel putin 100 de like-uri pe pagina ta de inscriere, pune-ti toti prietenii in miscare si castiga o excursie in America de 7 zile, alaturi de Andrei Rosu si echipa sa de suport!".

Cei care vor avea minim 100 de like-uri pe pagina de inscriere vor participa la o tragere la sorti, in urma careia se vor extrage 20 de finalisti.

Acestia vor fi evaluati de catre juriul format din reprezentanti 7card si Andrei Rosu, motivele enumerate in pagina de inscriere urmand sa fie evaluate in functie de 5 criterii obligatorii: creativitate, originalitate, putere de convingere, coerenta si claritate.

Plecarea va avea loc pe data de 26 februarie 2013, iar intoarcerea in Romania este programata pentru 4 martie 2013.

Andrei Rosu, detinator al recordului mondial „7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente”, este singurul roman care a participat la Maratonul de la Polul Nord (2010). Pana in prezent, Andrei a adunat un numar impresionant de participari la maratoane, ultramaratoane si triatloane nationale si internationale.

Citește și:

Ultra triatlonul Double Iron presupune 7.8 km de inot, 360 de kilometri pe bicicleta si un dublu maraton (84.4 km). Timpul limita este de 36 de ore, cele 3 probe desfasurandu-se fara pauza.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.