Kudika
18 Ianuarie 2013

PayPoint Romania anunta semnarea unui parteneriat cu Avon Romania.

comunicat de presa

AVON, liderul pieței locale de produse de frumusețe, crește și împlinește 21 de ani în România

De acum, Reprezentantii Avon au la dispozitie pentru achitarea facturilor peste 7.000 de puncte de plata PayPoint din toata tara (minimarket-uri, supermarketuri, magazine de proximitate), semnalate prin sigla galbena PayPoint.

„Avon Romania este un partener important de afaceri pentru noi, fiind o companie importanta de vanzari directe din Romania si avand o colaborare de succes cu PayPoint si in Marea Britanie.

Ii asteptam pe Reprezentantii Avon sa isi plateasca facturile prin terminalele PayPoint instalate in magazine de proximitate si suntem convinsi ca vor reveni si pentru utilizarea celorlalte servicii puse la dispozitie pe terminalele noastre”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director la PayPoint Romania.

Despre parteneriatul cu PayPoint, Razvan Diratian, Director General Avon Romania si Moldova a declarat: „Avon Romania se mandreste cu cea mai mare comunitate de Reprezentanti activi din toata tara. Pentru ei, dar si pentru noi, flexibilitatea este foarte importanta, de aceea ne bucuram ca le putem oferi ocazia sa apeleze la aceasta noua, eficienta si rapida metoda de plata a facturilor, oferita de terminalele PayPoint.”

Ultima șansă pentru ONG-uri de a aplica la programul de finanțare cu 1 milion de euro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: