Setari Cookie-uri

Feerie pe gheata la Timisoara. Urmeaza Cluj, Sibiu si Bucuresti

Spargatorul de nuci, eveniment de senzatie la Timisoara

comunicat de presa

Primul spectacol din turneul national al Ansamblulului de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg (Saint Petersburg State Ballet on Ice), “Spargatorul de nuci”, a avut loc seara trecuta, la Timisoara.

Sala Olimpia din Timisoara a gazduit un spectacol grandios, in care patinatorii-balerini din Rusia, membri ai celei mai faimoase trupe de balet pe gheata din lume, au creat o atmosfera magica, pe o scena cu peste doua tone de gheata.

Peste 50 de artisti, o recuzita cu sute de costume fastuoase si coregrafii de exceptie au incantat publicul timisorean, spectatorii fiind cuceriti de spectacolul deosebit.

“Spargatorul de nuci”, unul dintre cele mai indragite balete si una dintre cele mai apreciate creatii ale marelui compozitor rus, Piotr Ilici Ceaikovski, i-a impresionat pe cei prezenti prin reprezentatia impecabila a artistilor.

Citește și:

Turneul national continua in Cluj, unde publicul se va bucura de „Lacul lebedelor” (in 17 ianuarie, la Teatrul National, orele 18:00 si 21:00).

In Sibiu, va fi pus in scena „Spargatorul de nuci” (in 18 ianuarie, in Sala Transilvania, orele 18:00 si 21:00), iar in capitala, bucurestenii vor avea ocazia sa vada spectacolul „Romeo si Julieta” (in 19 ianuarie, la Sala Palatului, orele 19:00).

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.