Setari Cookie-uri

The Woman : conferinta de business feminin, editia a 2a

In 7 martie va avea loc editia a 2-a a conferintei regionale dedicata businessului feminin, The Woman.

comunicat de presa

Evenimentul revine cu formatul deosebit cu care si-a facut debutul in 2012, oferind participantilor paneluri de debateuri in care invitatele raspund la intrebari, confruntandu-si propriile experiente.

Toate cele zece femei invitate ca si vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pietei autohtone, care fie conduc corporatii internationale, fie produc branduri romanesti, sau pur si simplu lucreaza si se implica in proiectele care le pasioneaza.

La aceasta editie, dintre numele confirmate, le amintim pe Amalia Sterescu, Raluca Georgescu si Irina Markovits, urmand ca in fiecare saptamana sa fie anuntate celelalte vorbitoare.

Amalia Sterescu este singura femeie din Romania si a doua din Europa care ocupa o pozitie de vicepresedinte in departamentul Suport Clienti si consultant in outsourcing intr-una dintre companiile de IT aflata in top 5 din lume.

Citește și:

Raluca Georgescu la doar 27 de ani are functia de country manager in cadrul Allegro Group Romania, este co-founder Wembrio care organizeaza How to Web evenimente cu focus pe antreprenoriat in IT, si conduce raluk.ro, site de publishing cu focus pe timp liber.

Ambele vor fi in panelul: Leader versus manager.

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.